EXCLUSIV FOTO. Cum s-a îmbrăcat Serghei Mizil pentru o apariție TV. Oamenilor din Antena 1 nu le-a venit să creadă ce văd

Serghei Mizil a ales o ținută incredibilă pentru a face o apariție la TV. Fotoreporterii Impact.ro l-au surprins ieșind din sediul Antenelor îmbrăcat mai degrabă cu haine pe care le-ar alege un licean decât o persoană în vârstă de aproape 70 de ani.

Cum s-a îmbrăcat Serghei Mizil pentru o apariție TV

În imaginile surprinse de fotoreporterii Impact.ro, se vede că Serghei Mizil a ales să se îmbrace cu o pereche de blugi Armani cu câteva rupturi, o cămașă colorată, descheiată astfel încât să se vadă un lanț de aur la gât, și o giacă de colegiu Jordan neagră.

Serghei Mizil a făcut la un moment dat cale întoarsă, pentru că și-a uitat sticla de Coca-Cola. El și-a completat ținuta cu o pereche de bocanci cu ținte și a respectat regula referitoare la obligativitatea purtării unei măști de protecție, pe nas și pe gură. Însă, n-a ales o mască oarecare, ci una Adidas, neagră. În plus, el a purtat o pereche de ochelari cu protecție împotriva soarelui.

EXCLUSIV FOTO. Cum s-a imbracat Serghei Mizil pentru o aparitie TV. Oamenilor din Antena 1 nu le-a venit sa creada ce vad
Serghei Mizil

Cum arăta Serghei Mizil în tinerețe

Dacă acum apare ca un excentric, la vârsta de aproape 70 de ani, în tinerețe, Serghei Mizil semăna mult cu un membru al trupei Led Zeppelin. Avea părul lung și o mustață deasă. O imagine de pe acea vreme îl arată într-o ținută mai degrabă elegantă – cu o cămașă încheiată până sus și un sacou.

Serghei Mizil este unul dintre copiii lui Paul Niculescu Mizil, fost înalt demnitar comunist, care a avut, printre altele, funcțiile de ministru al educației și învățământului în Republica Socialistă România și ministru al Finanțelor Publice. Printre apropiați lui se numărau Nicu Ceaușescu și Jean Maurer.

Cu ce se ocupa Serghei Mizil în tinerețe

Omul de afaceri Serghei Mizil câștiga mulți bani în tinerețe. Conform cancan.ro, în vremea comunismului, el se ocupa cu bișnița. Mai exact, aducea în România diverse produse din alte țări, pe care apoi le vindea pentru sume importante. El reușea să aducă în țară aproximativ orice, de la electrocasnice la haine ce nu puteau fi cumpărate din țară.

Serghei Mizil, care a studiat artele plastice, dar fără să activeze în domeniu, și-a deschis două restaurante italienești în București. Unul deschis în Constanța n-a fost cu noroc și a trebuit să-l închidă, după care s-a axat pe imobiliare. A construit un bloc în nordul Capitalei, cu o investiție de 700.000 de euro, iar apartamentele s-au vândut rapid. ”Am vrut să investesc într-o afacere stabilă și transparentă. Cu restaurantele ai multă bătaie de cap, e greu să găsești personal bun în ziua de astăzi. Nu mai vor oamenii să muncească. Am încredere în business-ul acesta și merg mai departe”, a spus el.

Serghei Mizil: ”La mine banii nu prea au avut valoare”

În ciuda faptului că a dus-o excelent în plan financiar, Serghei Mizil a declarat, la începutul acestui an, că pentru el banii nu prea au avut valoare. El și-a prezentat familia la televizor – cele două fiice ale lui, Smaranda și Ana, și nepotul lui și a dezvăluit ce dorință are în plan personal.

”La mine banii nu prea au avut valoare, eu am fost la fel tot timpul. Revoluția m-a prins cu niște vile și cu ajutorul cui, nu mai spun cui, am stat vreo 7 ani fără adresă! Nu mă interesează aspectul material. Vreau să-și facă o familie și Ana, să facă un copil, familie nu prea mă interesează! Să aibă și ea un copil”, a spus Serghei Mizil la Antena Stars.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.