EXCLUSIV Marcel Ciolacu a răbufnit după ce Clotilde Armand a cerut prelungirea stării de alertă în Sectorul 1: „Culmea nesimţirii ca din concediu să ceri stare de alertă”

Marcel Ciolacu este revoltat de decizia primarului Clotilde Armand de a cere prelungirea stării de alertă sanitară din Sectorul 1.

Marcel Ciolacu: Doamna Clotilde creează un colaps in Sectorul 1

Citeşte şi EXCLUSIV Marcel Ciolacu face praf Guvernul Cîţu: „Avem un Guvern care este condus de un penal strategic. Românii vor ieşi în stradă cu furcile pentru sărăcie”

„Doamna Clotilde creeaza un colaps in Sectorul 1. Ne trezim cu sobolani, nu respecta un cotract, ea singura isi creeaza o stare de alerta. Unde mai este legea in Romania si cum mai este ea aplicata?

Culmea nesimtirii ca din concediu sa ceri stare de alerta.

Mâine dimineață am întâlnire cu juriștii partidului. Facem plângere penală și domnului prefect să vedem cu drept, în ce calitate, a dat stare de alertă, stare de alertă provocată de primarul Clotilde Armand. Deci ea țipă că se luptă cu mafia, ea face contracte după bunul plac, stă în mormane de gunoi în cel mai bogat sector, iar tu, prefect te apuci să dai stare de alertă. Pe ce bază?! Ce este asta? Cumva un aranjament?”, a declarat Marcel Ciolacu duminică seară la România Tv.

Reamintim că primarul Clotilde Armand cere din concediu prelungirea stării de alertă sanitară din sectorul 1 cu 15 zile. Edilul spune că este nevoie în continuare de stare de alerta pentru ca nu au fost ridicate toate gunoaiele din sector.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 1 a aprobat, duminică, prelungirea stării de alertă pe raza sectorului, iar decizia urmează să fie luată luni de prefectul Capitalei.

„Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a convocat astăzi Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 1. Acesta a aprobat prelungirea (…) pe raza UAT Sectorul 1 cu 20 voturi pentru din 27. Hotărârea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă a Sectorului 1 a fost trimisă astăzi Prefectului Municipiului Bucureşti care urmează să ia o decizie”, transmite biroul de presă al Primăriei Sectorului 1.

Citeşte şi Exclusiv Gabriela Firea: Niciodată nu a fost aşa mizerie în Bucureşti. Vom strânge şi depune semnăturile necesare demiterii primarului Clotilde Armand

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.