EXCLUSIV!!! Victorie a Consiliului Județean Giurgiu în procesul cu Prefectura

EXCLUSIV!!! Victorie a Consiliului Județean Giurgiu în procesul cu Prefectura

Consiliul Județean Giurgiu a câștigat procesul pe care i l-a intentat Prefectura Giurgiu, privind repartizarea primăriilor a cotei de 6% din impozitul pe venit.

Decizia instanței, care poate fi atacată prin recurs, în termen de 15 zile, a fost publicată azi, 13 aprilie, pe site-ul Tribunalului Giurgiu în care se precizează:

Soluția pe scurt: Respinge acțiunea formulată de reclamanta Instituția Prefectului Județului Giurgiu împotriva pârâtului Consiliul Județean Giurgiu, ca neîntemeiată. Admite cererile de intervenție accesorie în sprijinul apărării pârâtului, formulate de UAT Municipiul Giurgiu prin primar și celelalte, Respinge cererile de intervenție accesorie în prijinul apărării reclamantei formulate de UAT Comuna Izvoarele prin Primar și celelalte. Cu drept de recurs în 15 zile  de la comunicare, care se comunică la Tribunal.”

Prefectura Giurgiu a atacat în ianuarie 2013, în contencios administrativ hotărârea  Consiliului Judeţean prin care era repartizată primăriilor cota de 6% din impozitul pe venit, apreciind că s-au distribuit aleatoriu sume tuturor primăriilor, deşi doar unele dintre ele au solicitat.

Preşedinte CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, afirma că demersul este ”neispirat” şi va fi afectată capacitatea financiară a primăriilor pentru asigurarea cofinanţării investiţiilor.

 

Consiliul Județean Giurgiu a câștigat procesul pe care i l-a intentat Prefectura Giurgiu, privind repartizarea primăriilor a cotei de 6% din impozitul pe venit. Decizia instanței, care poate fi atacată…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/exclusiv-victorie-a-consiliului-judetean-giurgiu-in-procesul-cu-prefectura/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 13 aprilie 2023 12:26

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.