FC Barcelona a anunțat cât timp va fi indisponibil Sergio Aguero după ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă

​Diagnosticat cu aritmie cardiacă după ce a acuzat dureri în zona pieptului și unele probleme respiratorii în timpul partidei dintre Barcelona și Alaves, Sergio Aguero nu va evolua pentru catalani în perioada următoare.

FC Barcelona a anunțat că atacantul argentinian va lipsi de pe teren cel puțin trei luni.

„Jucătorul echipei Barça, Kun Agüero, a fost supus unui proces de diagnosticare și terapie de către doctorul Josep Brugada. El este indisponibil pentru selecție și, în următoarele trei luni, va fi evaluată eficiența tratamentului pentru a determina procesul de recuperare”, au anunțat catalanii.

LATEST NEWS | Barça player Kun Agüero has been subjected to a diagnostic and therapeutic process by Dr. Josep Brugada. He is unavailable for selection and, during the next three months, the effectiveness of treatment will be evaluated in order to determine his recovery process. pic.twitter.com/My9xWpm6I4

— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 1, 2021

Sergio Aguero, care s-a simțit rău în minutul 38 al partidei cu Alaves, a fost transportat direct la un spital din Barcelona, iar diagnosticul primit de jucător a fost, conform Sport.es, acela de aritmie cardiacă. Este vorba despre bătăi neregulate ale inimii.

Sud-americanul a mai trecut printr-un moment asemănător în urmă cu 12 ani, pe atunci când îmbrăca tricoul celor de la Atletico Madrid.

„Aguero este calm, desigur atât cât se poate, dar e îngrijorat de această situație, cu toate că a trecut printr-un episod similar în urmă cu 12 ani”, au scris jurnaliștii de la Sport.es.

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.