O femeie de 27 de ani, victimă a unui accident rutier petrecut pe Șos. Sloboziei

O femeie de 27 de ani, victimă a unui accident rutier petrecut pe Șos. Sloboziei

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, în municipiul Giurgiu, pe șoseaua Sloboziei. În accident au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și una SAJ.

Femeia, în vârstă de 27 de ani a fost preluată de paramedici și transportată la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, în municipiul Giurgiu, pe șoseaua Sloboziei. În accident au fost implicate două autoturisme. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și una SAJ. Femeia, în vârstă de 27 de ani a fost preluată de paramedici și transportată la spital. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/femeie-de-27-de-ani-victima-unui-accident-rutier-petrecut-pe-sos-sloboziei/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 8 iulie 2024 16:16

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.