Fermierii bulgari protestează, Poliția de Frontieră anunță posibile blocaje în vamă

Fermierii bulgari protestează, Poliția de Frontieră anunță posibile blocaje în vamă

În cursul zilei de sâmbătă, autoritățile bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, că, în perioada 18-19.09.2023, de-a lungul întregii frontiere româno-bulgare, sunt așteptate acțiuni de protest ale producătorilor de cereale bulgari.

Din acest considerent, preconizăm că traficul prin punctele de trecere a frontierei ar putea fi îngreunat și este posibil să înregistrăm timpi ridicați de așteptare.

Totodată, pentru a veni în sprijinul participanților la trafic, recomandăm utilizarea aplicației Trafic on-line, care este disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră,  www.politiadefrontiera.ro.

Poliţia de Frontieră Română lucrează la capacitate maximă astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare cu operativitate în condiţiile actuale.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector de poliție Raluca STAN

În cursul zilei de sâmbătă, autoritățile bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, prin Centrul Comun de


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/fermierii-bulgari-protesteaza-politia-de-frontiera-anunta-posibile-blocaje-in-vama/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 17 septembrie 2023 12:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.