Fermierul George Catean, care urmează să preia funcția de…

PLUS Giurgiu

Fermierul George Catean, care urmează să preia funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii, vine cu planuri mari pentru sectorul agricol românesc. În emisiunea „Agricultura la Raport”, George și-a expus viziunea pe care plănuiește să o pună în aplicare odată cu preluarea mandatului în cadrul MADR.

George Cățean a explicat că asumarea funcției de secretar de stat nu vine ca o ambiție personală de a da bine la CV, ci din nevoia de a rezolva anumite probleme pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor. Planul său, care înglobează întregul sector agricol din țara noastră, vine în trei etape.

Fermierul George Cățean, care urmează să preia funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii, vine cu planuri mari pentru sectorul agricol românesc.

agro-tv.ro

EXCLUSIV! Planul noului secretar de stat MADR, George Cățean, pentru agricultura din România – AGROTV

Fermierul George Cățean, care urmează să preia funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii, vine cu planuri mari pentru sectorul agricol românesc.Fermierul George Cățean, care urmează să preia funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii, vine cu planuri mari pentru sectorul agricol românesc.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.