Focul nesupravegheat face victime: un bărbat a ajuns la spital, după ce a încercat să stingă singur un incendiu

Focul nesupravegheat face victime: un bărbat a ajuns la spital, după ce a încercat să stingă singur un incendiu

S-a întâmplat vineri după-amiază, la Trestieni, iar incidentul este relatat de reprezentanții ISU Giurgiu:

”Un bărbat, un vârstă de 55 de ani, a suferit arsuri în urma unui incendiu de vegetație uscată, ce s-a produs, în această după-amiază, în localitatea Trestieni. Acesta a fost găsit de vecini, pe un teren din spatele curții, căzut la pământ.

Imediat, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Bărbatul era conștient, dar avea arsuri pe membrele superioare, inferioare și pe toarce. Acesta a fost preluat de paramedici și transportat la un spital din capitală.

Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului, care s-a manifestat pe o suprafață de circa 600 mp. Au ars vegetație uscată și deșeuri menajere.

Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui foc în aer liber lăsat nesupravegheat.

Atragem atenția asupra faptului că folosirea focului deschis pentru igienizarea terenurilor și arderea gunoaielor, a deșeurilor și a altor materiale combustibile pot avea consecințe grave, atât asupra mediului înconjurător și a solului, cât și asupra proprietății sau chiar vieții oamenilor.

În astfel de cazuri, flăcările se pot întinde cu repeziciune pe o suprafață mare, iar în condiții de vânt, incendiile de vegetație uscată sau de deșeuri menajere pot deveni și mai periculoase dacă se manifestă aproape de case, de rețele de electricitate sau de locuri cu pericol de explozie.”

S-a întâmplat vineri după-amiază, la Trestieni, iar incidentul este relatat de reprezentanții ISU Giurgiu: ”Un bărbat, un vârstă de 55


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/focul-nesupravegheat-face-victime-un-barbat-a-ajuns-la-spital-dupa-ce-a-incercat-sa-stinga-singur-un-incendiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 19 august 2023 16:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.