FOTBAL. Campioana Ligii a IV-a – Giurgiu, va juca împotriva campioanei județului Ialomița, la barajul de promovare în Liga a III-a!

FOTBAL. Campioana Ligii a IV-a – Giurgiu, va juca împotriva campioanei județului Ialomița, la barajul de promovare în Liga a III-a!

Recent, la Casa Fotbalului s-au stabilit, prin tragere la sorți, duelurile pentru barajul de promovare în Liga III-a, ediția 2023-2024.

Conform programului stabilit, campioana județului Giurgiu va întâlni, într-o dublă manșă, pe datade 17 iunie, de la ora 18.00 ( tur) și 24 iunie (retur), ora 17.30, câștigătoarea Ligii a IV-a din județul Ialomița.

Așa  cum știți, după prima parte a campionatului, Dunărea Giurgiu conduce autoritar în seria Sud, cu 28 de puncte, secondată de Victoria Adunații Copăceni, cu 25 de puncte. Seria Nord, este condusă de AFC Singureni cu 27 de puncte, urmată de Viitorul Tîntava cu 24 de puncte. Primele două clasate din cele două serii se vor  întâlni  în play-off-ul de desemnare a campioanei Județului Giurgiu.

Dunărea Giurgiu este singura echipă din cele două serii ale județului care până acum nu a cunoscut înfrângerea.

Liga a IV-a, în județul Ialomița este formată din două serii (est și vest), fiecare serie  a câte 18 echipe, ca și în cazul Ligii de la Giurgiu, campioana județeană urmând a fi desemnată în urma play-oof-ului.

În seria est a ialomițenilor conduce FC Bărăganul Ciulnița cu 48 puncte, urmată de CSM Fetești cu 38 de puncte, în timp ce în seria vest, primul loc este ocupat de

FC 2018 – Rovine cu  48 de puncte, ocupanta locului doi fiind Unirea Ion Roată cu 39 de puncte.

Iată cum arată  programul meciurilor Regiunii 6: Ilfov – Călărași, Ialomița – Giurgiu, București – Prahova.

Vor promova cele 21 de echipe câştigătoare ale jocurilor de baraj dintre cele 42 de campioane judeţene declarate de AJF/AMFB.

Jocurile se vor disputa în sistem eliminatoriu, tur – retur, conform programului amintit mai sus: 17 iunie 2023, ora 18:00, respectiv 24 iunie 2023, ora 17:30.

(Costel Spînu)

Recent, la Casa Fotbalului s-au stabilit, prin tragere la sorți, duelurile pentru barajul de promovare în Liga III-a, ediția 2023-2024. Conform programului stabilit, campioana județului Giurgiu va întâlni, într-o dublă manșă, pe datade 17 iunie, de la ora 18.00 ( tur) și 24 iunie (retur), ora 17.30, câștigătoarea Ligii a IV-a din județul Ialomița. Așa  […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-campioana-ligii-a-iv-a-giurgiu-va-juca-impotriva-campioanei-judetului-ialomita-la-barajul-de-promovare-in-liga-a-iii-a/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fotbal-campioana-ligii-a-iv-a-giurgiu-va-juca-impotriva-campioanei-judetului-ialomita-la-barajul-de-promovare-in-liga-a-iii-a
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 7 februarie 2023 15:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.