FOTBAL. Dunărea Giurgiu a terminat la egalitate în amicalul cu CS Păulești!

FOTBAL. Dunărea Giurgiu a terminat la egalitate în amicalul cu CS Păulești!

  Așa cum vă anunțam inițial, Dunărea Giurgiu a disputat sâmbătă,4 februarie 2023, la Giurgiu. un meci amical împotriva celor de la CS Păulești (județul Prehova). Confruntarea s-a terminat la egalitate, scor 3-3,

Autorii celor trei goluri reuşite de echipa giurgiuveană au fost Țangulea 2 şi Pasăre1. De precizat că  la pauză echipa din Păulești conducea cu scorul de 2-1.

La echipa oaspete a evoluat și fostul dinamovist V. Lazăr, autor al unui gol spectaculos. Ambele echipe au  practicat un joc bun,  spectatorii bucurându-se de cele 6 goluri.

La echupa Dunărea au eoluat  G.Gheorghe și Tîlmaciu,  doi  jucători ce se află  în probe.

„Suntem în plin proces de pregătire… a fost un amical OK! Ar fi fost bun un rezultat pozitiv, dar ne mulțumim cu faptul că ne-am făcut antrenamentul de sfârșit de săptămână”,a declarat prof.Mirel Eugen Marin, director și manager al echipei Dunărea Giurgiu.

CS Păulești, locul 7, în Seria 5 a Ligii a III-a, a mai jucat până acum două meciuri amicale, cu Steaua Bucureșt, în fața căreia a pierdut  cu scorul de 2-7, și cu Dinamo Bucureșt cu care a terminat la egalitate,   0-0. De menționat că  cele două  echipe  evoluează în Liga a 2-a.

Dunărea Giurgiu a început meciul în formula: Vasilescu – Calea, G.Gheorghe,Lungu,Tălmaciu, N.Ioniță, Arpetin, Popescu, Dicianu, Blaga, Țangulea.

Au mai jucat: Stanciu,Matache,Florescu,Peiu,Constantinescu și Pasăre.

Pentru Dunărea Giurgiu  urmează  sâmbătă, 11 februarie, un meci pe teren propriu împotriva celor de la CSU Știința București  ( Liga a IV-a, locul 5, București), pe stadionul din Portul Giurgiu.

Inițial  amicalul  fusese  programat la Păulești, dar ploile și zăpada din ultimele zile au făcut însă ca terenul din Păulești să devină impracticabil. În această situație ambele echipe au căzut de acord ca meciul să aibă loc la Giurgiu.

(Costel Spînu)

FOTO: Costel Nicolae

  Așa cum vă anunțam inițial, Dunărea Giurgiu a disputat sâmbătă,4 februarie 2023, la Giurgiu. un meci amical împotriva celor de la CS Păulești (județul Prehova). Confruntarea s-a terminat la egalitate, scor 3-3, Autorii celor trei goluri reuşite de echipa giurgiuveană au fost Țangulea 2 şi Pasăre1. De precizat că  la pauză echipa din Păulești conducea […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-dunarea-giurgiu-a-terminat-la-egalitate-in-amicalul-cu-cs-paulesti/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fotbal-dunarea-giurgiu-a-terminat-la-egalitate-in-amicalul-cu-cs-paulesti
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 4 februarie 2023 22:16

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.