FOTBAL: ”Dunărea Giurgiu„ se pregătește de meciurile returului, la munte

FOTBAL: ”Dunărea Giurgiu„ se pregătește de meciurile returului, la munte

De luni, 12 februarie 2024, jucătorii echipei ”Dunărea Giurgiu„ se pregătesc la munte, la Brezoi (jud.Vâlcea), în cadrul unui stagiu de pregătire. Cantonamentul  se va desfășura până la data de  20 februarie.

În această perioadă fotbaliștii giurgiuveni vor avea parte de pregătiri intense din punct de vedere fizic. Cazați la Hotelul ”Class”, fotbaliști de la malul Dunării, beneficiază de condiții optime de cazare, masă, teren de fotbal sintetic, sală de forță, bazin de recuperare.

La revenirea la Giurgiu  jucătorii  Dunării mai au în program disputarea unui meci de verificare cu ”Cetatea Turnu Măgurele” (Liga III-a), în data de  24 februarie.

Înaintea ultimelor trei meciuri din sezonul regular fotbaliştii giurgiuveni ocupau poziţia a patra (ultima ce duce în play-off) a clasamentului Ligii a III-a, seria a IV-a , cu un total de 22 puncte, la un punct distanţă de locul 5 ocupat de D.C. Pucioasa.

Lotul de 25 de jucători aflat în cantonamentul de la Brezoi este format din: Stanciu, Urucu, Vasilescu ( portari),  Anghel, M.Sima, Mitrea, Bălceanu, T. Constantin, Constantinescu, Mizdrescu, Pasăre, Pascu, Văduva, Mănăilă, Costache, Rubică, Coșeru, Blaga, Diceanu, Pitulice, Bălțat, Florescu, Șerbănescu, Maxim, R.Stroe – jucători de câmp.

Staff-ul tehnic este la rândul lui alcătuit din: Andrei Nemțescu – Antrenor principal, Ștefan Răducu – Antrenor secund, Cosmin Dobrescu ( Preparator fizic), Ionuț Ciurilă ( Delegat) și Lucian Gheorghe ( As. Medical).

(Costel Spînu)

Articolul FOTBAL: ”Dunărea Giurgiu„ se pregătește de meciurile returului, la munte apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

De luni, 12 februarie 2024, jucătorii echipei ”Dunărea Giurgiu„ se pregătesc la munte, la Brezoi (jud.Vâlcea), în cadrul unui stagiu de pregătire. Cantonamentul  se va desfășura până la data de  20 februarie. În această perioadă fotbaliștii giurgiuveni vor avea parte de pregătiri intense din punct de vedere fizic. Cazați la Hotelul ”Class”, fotbaliști de la […]

Articolul FOTBAL: ”Dunărea Giurgiu„ se pregătește de meciurile returului, la munte apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-dunarea-giurgiu-se-pregateste-de-meciurile-returului-la-munte/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 13 februarie 2024 16:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.