FOTBAL Feminin. Liga 1, meci de play-off la Giurgiu: ” Carmen București” – ”Universitatea Cluj”

FOTBAL Feminin. Liga 1, meci de play-off la Giurgiu: ” Carmen București” – ”Universitatea Cluj”

Echipa feminină de fotbal, ”Carmen București” (locul 3 în Clasament, cu 43 de puncte), își continuă cursa de urmărire a liderului, duminică, 14 mai, de la ora 13:00,  pe stadionul ”Astra”, din Giurgiu, acolo unde va întâlni echipa ”Universitatea Cluj” (locul 2 cu 48 de puncte), în etapa a 8-a, din Play-off-ul Ligii 1 de fotbal Feminin. Partida , prin pozițiile celor două adversare în Clasament, este considerată  derby-ul etapei.

”Carmen București” a reușit să câștige până acum 5 din cele 8 partide jucate în Play-off, însă nu a reușit să recupereze toată diferența de puncte față de liderul Ligii, Politehnica Timișoara, având încă un deficit de 6 puncte.

Totuși, indiferent cum s-ar termina această ediție de Campionat, echipa  antrenată de Raluca Simes, se va afla la cea mai bună clasare, ca nou promovată.

Fetele de la ”Carmen București” sunt hotărâte să treacă de adversarul de duminică, dar  ele sunt conștiente că nu va fi un meci ușor. O partidă foarte extrem de echilibrată,  în care  ”Carmen București” va alinia cel mai bun unsprezece , ce, de obicei, mai ales când meciurile sedispută pe teren propriu, greu pierde!

La rândul ei, antrenoarea Raluca Simes,   este foarte  optimistă, după ce a obținut  victoria, cu 4-0, împotriva echipei ACS Banat Girls, în deplasare. Pentru a rămâne implicate în bătălia pentru titlu, duminică, fotbalistele de la ”Carmen București” au nevoie de victorie. Ele însă  trebuie să fie atente la  jocul celor  de la Universitatea Cluj ,  echipă care vine să răzbune înfrângerea din tur, de la Cluj, cu 1-3, și să obțină victoria, pentru a se îndepărta la 8 puncte, în clasament, de bucureștence.

Liga 1 Feminin – Play-Off – Meciurile Etapei a 8-a

Politehnica Timișoara-  ACS Banat Girls

Carmen Bucureşti     –  Universitatea Cluj

Vasas Femina FC    –  Csikszereda Miercurea Ciuc

Clasamentul înaintea etapei a 8-a

1. Politehnica Timișoara                      7 5 1 1 23-11 49

2. AS FC Universitatea Cluj                 7 6 0 1 29-7 48

3. AS CS Carmen Bucureşti 1937       7 5 1 1 19-8 43

4. AFK Csikszereda Miercurea Ciuc    7 2 0 5 10-18 25

5. ACS Banat Girls                               7 1 0 6 2-18 21

6. ACS Vasas Femina FC                    7 1 0 6 8-29    20

(Costel Spînu)

Echipa feminină de fotbal, ”Carmen București” (locul 3 în Clasament, cu 43 de puncte), își continuă cursa de urmărire a liderului, duminică, 14 mai, de la ora 13:00,  pe stadionul ”Astra”, din Giurgiu, acolo unde va întâlni echipa ”Universitatea Cluj” (locul 2 cu 48 de puncte), în etapa a 8-a, din Play-off-ul Ligii 1 de […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-feminin-liga-1-meci-de-play-off-la-giurgiu-carmen-bucuresti-universitatea-cluj/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fotbal-feminin-liga-1-meci-de-play-off-la-giurgiu-carmen-bucuresti-universitatea-cluj
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 12 mai 2023 10:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.