FOTBAL. Înfrângere categorică pentru ”Dunărea Giurgiu”, la primul ei meci în Liga a III-a!

FOTBAL. Înfrângere categorică pentru ”Dunărea Giurgiu”, la primul ei meci în Liga a III-a!

Echipa de fotbal „Dunărea Giurgiu” a debutat cu o înfrângere categorică, în jocul cu  ”Aro Muscelul Câmpulung”, partidă  din prima etapă a Ligii a III-a, seria IV, la fotbal.

Echipa din Câmpulung, s-a impus cu 4-0 (1-0), în meciul jucat pe stadionul ”Astra” din Giurgiu. Partida de sâmbătă de la Giurgiu a opus două echipe nou-promovate, care aveau nevoie de un succes ca de aer.

Golurile oaspeților au fost marcate de: D. Olaru min.9, Robu min. 55, Măzărache min.61 și Troană min.68. Afară de cele patru goluri marcate, meciul nu a rupt gura târgului, cum se zice, fiind în mare parte destul dee anost.

Un eșec usturător,  venit însă devreme, când nimic nu este încă jucat și când încă se pot corecta destule pe parcursul întregii ediții de Campionat.

În următorul meci de campionat, giurgiuvenii vor juca în deplasare împotriva echipei din Popești-Leordeni, grupare care luptă pentru promovarea în eșalonulsecund și care în prima etapă a învins cu scorul de 2-1, în deplasare,  la Plopeni.

DUNĂREA: Stanciu – Costache, Mitrea, Calea, Rubică – T. Constantin – Florescu, Mănăilă, Mizdrescu, Coșeru – Cazaciuc. Antrenor: Andrei NEMȚESCU. Au mai evoluat: Bălțat, Slate, Constantinescu, Blaga și D. Anghel

ARO MUSCELUL: Gallo – Butoiu, Fieraru, Oprean, Robu – Chiper, Durdun – D. Olaru, Jenaru, Măzărache – M. Olaru. Antrenor: Ionuț MIHU. Au mai evoluat: Grigore, Peștișor, Troană, Bucurescu și Pia.

(Costel Spînu)

Articolul FOTBAL. Înfrângere categorică pentru ”Dunărea Giurgiu”, la primul ei meci în Liga a III-a! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Echipa de fotbal „Dunărea Giurgiu” a debutat cu o înfrângere categorică, în jocul cu  ”Aro Muscelul Câmpulung”, partidă  din prima etapă a Ligii a III-a, seria IV, la fotbal. Echipa din Câmpulung, s-a impus cu 4-0 (1-0), în meciul jucat pe stadionul ”Astra” din Giurgiu. Partida de sâmbătă de la Giurgiu a opus două echipe […]

Articolul FOTBAL. Înfrângere categorică pentru ”Dunărea Giurgiu”, la primul ei meci în Liga a III-a! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-infrangere-categorica-pentru-dunarea-giurgiu-la-primul-ei-meci-in-liga-a-iii-a/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 27 august 2023 14:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.