FOTBAL. Liga I-a de fotbal feminin, revine în weekend cu derby-ul play-off-ului : ”Carmen București” – ”Politehnica Timișoara”

FOTBAL. Liga I-a de fotbal feminin, revine în weekend cu derby-ul play-off-ului : ”Carmen București” – ”Politehnica Timișoara”

Liga I-a  la fotbal feminin programează, sâmbătă, 4 martie, primele meciuri oficiale din 2023. După o pauză de trei luni, competiția internă va fi reluată cu meciurile din prima etapă a play-off-ului.

Capul de afiș al acestei runde îl reprezintă meciul din play-off dintre ocupantele  poziților 3 și 1 la finalul sezonului regular, echipa  ”Carmen București” și ”Politehnica Timișoara”. Cele două echipe sunt hotărâte  să se confrunte  fără menajamente în lupta pentru titlu.

Partida va fi una specială pentru bucureștence, care vor primi la Giurgiu, pe stadionul ”Marin Anastasovici” , sâmbătă, 4 martie 2023, de la ora 13:00, pe Campioana României la fotbal feminin.

Meciul dintre ”Carmen București” și ”Politehnica Timișoara” va putea fi vizionat în premieră, sâmbătă, 4 martie, de la ora 13:00, pe postul de televiziun ” Pro Arena”.

De notat faptul că echipa ”Carmen București” s-a mișcat rapid  pe piața transferurilor în această Iarnă. Iată noile achiziții  :

1.Bawm Lung Galau: Provenită de la ACS Dream Team, club de eșalon secund, în vârstă de 19 ani;

2.Catarina Realista : 27 de ani, de naționalitate portugheză, mijlocaș central;

3.Daniela Preda: 18 ani, România. A trecut pe la Fair Play (Liga 1), Universitatea Cluj (2022). Numeroase prezențe în naționalele U17 și U19;

4.Isabelle Mistica :24 de ani, naționalitate braziliană, fundaș și mijlocaș;

5.Oksana Zheleznyak: 35 de ani, din Kazakhstan, portar;

6.Paulina Sarkanaite: 24 de ani, de naționalitate lituaniană, mijlocaș lateral;

7.Raven Edwards: 22 ani, dublă naționalitate Guyana și Canada, portar;

8.Raluca Monica Simeș: Antrenor – 52 de prezențe în naționala României, 40 de prezențe în UEFA Women’s Champions League, numeroase titluri de campioană în România și Turcia.

(Costel Spînu)

Liga I-a  la fotbal feminin programează, sâmbătă, 4 martie, primele meciuri oficiale din 2023. După o pauză de trei luni, competiția internă va fi reluată cu meciurile din prima etapă a play-off-ului. Capul de afiș al acestei runde îl reprezintă meciul din play-off dintre ocupantele  poziților 3 și 1 la finalul sezonului regular, echipa  ”Carmen […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-liga-1-de-fotbal-feminina-revine-in-weekend-cu-derby-ul-play-off-ului-carmen-bucuresti-politehnica-timisoara/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fotbal-liga-1-de-fotbal-feminina-revine-in-weekend-cu-derby-ul-play-off-ului-carmen-bucuresti-politehnica-timisoara
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 2 martie 2023 14:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.