FOTBAL. Liga a III-a, etapa a 17-a. Giurgiuvenii joacă sâmbătă, pentru un loc în play-off!

FOTBAL. Liga a III-a, etapa a 17-a. Giurgiuvenii joacă sâmbătă, pentru un loc în play-off!

Sâmbătă,16 martie, 2024, începând cu ora 15:00, vă așteptăm în număr cât mai mare pe stadionul „Astra” din Giurgiu, pentru primul  meci oficial al acestui an, pe teren propriu, asusținut de echipa „Dunărea Giurgiu”, în compania celor de la CSO Plopeni, joc din cadrul etapei a 17-a (penultima), din sezonul regular al Ligii a III-a, seria 4-a.

Din fericire antrenorul giurgiuvenilor,  Andrei Nemțescu, nu se confruntă cu probleme de lot. Un succes în fața prahovenilor ar crește considerabil șansele echipei noastre de a rămâne în lupta pentru play-off-ul Ligii a III-a, din seria a IV-a.

Despre partida cu CSO Plopeni, directorul și managerul echipei giurgiuvene, prof. Mirel Marin a spus: „Un joc foarte important, cum vor fi toate până la finalul campionatului. Sper ca băieții să facă o figură frumoasă și să obținem un rezultat bun, care să ne mențină în bătălia pentru play-off…” 

„Dunărea Giurgiu”  se află pe locul 4 (ultimul ce duce în play-off), în ierarhia seriei a IV-a, cu 25 puncte, în timp ce CSO Plopeni se află pe locul 7 cu 18 puncte.

Sezonul regular se joacă în meciuri tur-retur (18 partide). Apoi, primele patru clasate vor juca în play-off (tur, retur și încă un tur) și restul de șase clasate în play-out (tur-retur).

Retrogradează ultimele două clasate din play-out-ul fiecărei serii și echipa de pe locul 4 din play-out , cu cea mai slabă linie de clasament.

Programul etapei a 17-a se  întinde pe două zile și se încheie cu două jocuri importante privind lupta pentru ultimul loc la play-off, unul la  Giurgiu și celălalt la Popești-Leordeni.

                      Vineri,15 martie 2024,ora 15:00

●Muscelul C-Lung Muscel  –  CS Blejoi

                       Sâmbătă,16martie, 2024,15:00

●CSM Flacăra Moreni  –  CSO Tricolorul Breaza

●CS Păuleşti  –  CS Dinamo Bucureşti

●SC Popeşti-Leordeni  –  AS FC Pucioasa

●SCM Dunărea 2020 Giurgiu   –   CSO Plopeni

(Costel Spînu)

Articolul FOTBAL. Liga a III-a, etapa a 17-a. Giurgiuvenii joacă sâmbătă, pentru un loc în play-off! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Sâmbătă,16 martie, 2024, începând cu ora 15:00, vă așteptăm în număr cât mai mare pe stadionul „Astra” din Giurgiu, pentru primul  meci oficial al acestui an, pe teren propriu, asusținut de echipa „Dunărea Giurgiu”, în compania celor de la CSO Plopeni, joc din cadrul etapei a 17-a (penultima), din sezonul regular al Ligii a III-a, […]

Articolul FOTBAL. Liga a III-a, etapa a 17-a. Giurgiuvenii joacă sâmbătă, pentru un loc în play-off! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-liga-a-iii-a-etapa-a-17-a-giurgiuvenii-joaca-sambata-pentru-un-loc-in-play-off/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 14 martie 2024 14:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.