FOTBAL – LIGA a IV-a de Play-Off. Avancronică a etapei a 3-a…Derby-ul etapei, se joacă pe stadionul din Bolintin Vale!

FOTBAL – LIGA a IV-a de Play-Off. Avancronică a etapei a 3-a…Derby-ul etapei, se joacă pe stadionul din Bolintin Vale!

Sâmbătă,16 martie, 2024, de la orele 15.30 (cu excepția meciului de la Bolintin Vale, care va începe de la ora 11.00), pe stadioanele din judeţul Giurgiu se va juca pentru etapa a 3-a a play-off-ului Ligii a 4-a.

Întâlnirea de la Bolintin Vale, dintre „FC Bolintin Malu Spart” (locul 2  în clasament)  și „Axi Adunații Copăceni” (locul 1), este capul de afiș al etapei. O partidă care cu siguranţă va face tribune pline. Un meci foarte interesant. Sunt două echipe care sunt în formă, cu un moral foarte bun.

La Tîntava, o altă ciocnire cu scântei, dintre echipa locală AFC și „Victoria Adunații Copăceni”.  Gazdele n-au cunoscut bucuria victoriei, până acum și dorește evident cele trei puncte puse în joc. Oaspeții pornesc ca favoriți în disputa cu gruparea din Nordul județului, având în vedere cele două înfrângeri consecutive a celor din Tîntava.

„Energia Remuș” merge la Găujani să câștige punctele pierdute acasă cu „FC Bolintin Malu Spart” , în runda precedentă. Va fi greu, pentru că „Dunărea Găujani” are un moral bun, după victoria din deplasarea la Tîntava, și are nevoie totodată să-și mărească zestrea de puncte, pentru a urca în clasament.

Sâmbătă, la Trestieni, se dispută derby-ul suferinţei, între ultimele două clasate din play-off, „Luceafărul” din localitate și „Avîntul Florești”.

După eşecul drastic suferit în deplasare, în etapa trecută, la „Axi Adunații Copăceni” , cu scorul de 0-7, echipa din Trestieni dorește să se reabiliteze cu o victorie în fața celor din Florești. Din păcate echipa din Florești are un început slab, cu două înfrângeri.

⚽ Programul etapei a 3-a, play-off, sâmbătă, 16 Martie  2024, ora 15:30:

•Dunărea Găujani –   Energia Remuș  (ora 15.30)

•FC Bolintin Malu Spart –  Axi Adunații Copăceni (ora 11.00)

•Luceafărul  Luceafărul Trestieni – Avîntul Florești (ora 15.30)

•AFC Tîntava – Victoria Adunații Copăceni  (ora 15.30)

 

(Costel Spînu)

Articolul FOTBAL – LIGA a IV-a de Play-Off. Avancronică a etapei a 3-a…Derby-ul etapei, se joacă pe stadionul din Bolintin Vale! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Sâmbătă,16 martie, 2024, de la orele 15.30 (cu excepția meciului de la Bolintin Vale, care va începe de la ora 11.00), pe stadioanele din judeţul Giurgiu se va juca pentru etapa a 3-a a play-off-ului Ligii a 4-a. Întâlnirea de la Bolintin Vale, dintre „FC Bolintin Malu Spart” (locul 2  în clasament)  și „Axi Adunații Copăceni” […]

Articolul FOTBAL – LIGA a IV-a de Play-Off. Avancronică a etapei a 3-a…Derby-ul etapei, se joacă pe stadionul din Bolintin Vale! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-liga-a-iv-a-de-play-off-avancronica-a-etapei-a-3-a-derby-ul-etapei-se-joaca-pe-stadionul-din-bolintin-vale/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 14 martie 2024 19:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.