FOTBAL. Liga a IV-a Giurgiu. Avancronica etapei a 7-a. Meciul etapei se joacă la Valea Dragului!

FOTBAL. Liga a IV-a Giurgiu. Avancronica etapei a 7-a. Meciul etapei se joacă la Valea Dragului!

Sâmbătă se vor desfășura jocurile etapei a 7-a din  Liga a IV-a la fotbal în Campionatul județului Giurgiu. Toate jocurile vor începe de la ora 15.00.

O etapă în care fotbalul ar trebui să fie singurul care să nu rămână… ”păcălit”!

Fotbaliștii de la Victoria Adunații Copăceni pleacă din postura de favoriţi cerţi, în disputa cu gruparea Real din Colibași, iar de această dată, cu siguranţă, calculele hârtiei se vor regăsi şi în rezultatul final.

În recentele declarații ale președintelui celor din Adunații Copăceni, Costel Grigore, acesta puncta foarte bine faptul că fiecare meci are frumușețea și importanța lui la acel moment.

Un meci interesant, pe care l-am considera un meci al etapei,  se joacă la Valea Dragului, acolo unde echipa locală, Inter, primește vizita nou promovatei Dunărea Găujani.

La prima vedere, Inter este favorită, dat fiind nivelul la care joacă în general.  Fiind meciul tur, cu siguranță ambele formații vor da totul pentru a nu pierde puncte în primul rând. Deci ne putem aștepta la un duel echilibrat.

La Singureni echipa locală AFC primește vizita celor de la Avîntul Florești. Două echipe care luptă pentru a prinde Play -off-ul.

Meci greu pentru gazde, care practic își joacă ultima șansă de a prinde play-off-ul pentru desemnarea Campioanei județului Giurgiu la fotbal. Cine vrea în play-off trebuie să arate că practică cel mai bun fotbal și că e în stare să își învingă adversarii.

Șoimii Ghizdaru- MV Călugăreni…Un meci între două echipe necăjite, fiind ocupantele locurilor 10 și 11 din clasament.  Echipe care au demonstrat cu stăruinţă că nu prea au ce să caute în eşalonul de elită al fotbalului giurgiuvean.

Programul etapei a 7-a, seria Sud, sâmbătă, ora 15.00

Victoria Adunații Copăceni – Real Colibași

Gloria Comana -Dunărea Oinacu

Inter Valea Dragului – Dunărea Găujani

Giganții Vărăști –  Energia Remuș

Șoimii Ghizdaru – M. V. Călugăreni

Viitorul Vedea – Axi Adunații Copăceni

Programul etapei a 7-a, seria Nord, ora 15.00

AFC Singureni- Avîntul Florești

Maxima Hobaia- Inter Zorile

Petrolul Roata-FC Tîntava

FC Bolintin Malu Spart – Omerta Stoenești (ora 11.00)

Luceafărul Trestieni-CS Podul Doamnei

Zmeii Ogrezeni-FC Bolintin Deal

(Costel Spînu)

Articolul FOTBAL. Liga a IV-a Giurgiu. Avancronica etapei a 7-a. Meciul etapei se joacă la Valea Dragului! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Sâmbătă se vor desfășura jocurile etapei a 7-a din  Liga a IV-a la fotbal în Campionatul județului Giurgiu. Toate jocurile vor începe de la ora 15.00. O etapă în care fotbalul ar trebui să fie singurul care să nu rămână… ”păcălit”! Fotbaliștii de la Victoria Adunații Copăceni pleacă din postura de favoriţi cerţi, în disputa […]

Articolul FOTBAL. Liga a IV-a Giurgiu. Avancronica etapei a 7-a. Meciul etapei se joacă la Valea Dragului! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-liga-a-iv-a-giurgiu-avancronica-etapei-a-7-a-meciul-etapei-se-joaca-la-valea-dragului/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 27 octombrie 2023 10:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.