FOTBAL. Meci amical pe caniculă: ”SCM Dunărea 2020 Giurgiu” – ”Progresul Fundulea” 2-2 (0-1)

FOTBAL. Meci amical pe caniculă: ”SCM Dunărea 2020 Giurgiu” – ”Progresul Fundulea” 2-2 (0-1)

 

Al doilea amical al verii, la Giurgiu,  s-a disputat sâmbătă, 22 iulie, pe stadionul ”Astra”, acolo unde două din colegele de serie ale Ligii a III-a, ”Dunărea Giurgiu” și ”Progresul Fundulea” au oferit un meci destul de alert dacă ținem cont de temperatura de la ora jocului. Partida s-a încheiat la egalitate,  2-2, după ce la pauză oaspeții conduceau cu 1-0.

 

Golurile giurgiuvenilor au fost marcate de Lazăr , min. 69 și G.Gheorghe.

Scopul declarat al lui Andrei Nemțescu, antrenorul echipei Dunărea,  a fost  acela de i urmări pe cei veniți în probe. De altfel, în prima repriză el a utilizat majoritatea jucătorilor aflați în această postură, însă a introdus alături de aceștia și o parte dintre jucătorii cu experiență.

Până acum, în amicale, ”Dunărea Giurgiu” a înregistrat următoarele rezultate:

2-1 cu CS Popești Leordeni  și

2-2 cu Progresul Fundulea.

Dunărea Giurgiu mai are două amicale programate până la primul meci din Liga III-a: cu ”CSO Plopeni ” din  Liga III-a pe 5 august și cu Progresul Spartac București,  Liga III-a, pe 19 august.

Contra  celor de la Fundulea  au evoluat:

Dunărea (repriza 1): Vasilescu Mitrea, Anghel, Costache, Rubică, Pasăre, Mizdrescu, Mitran, Mănăilă, Bălațat, Florescu,

Dunărea (repriza a 2-a): Stanciu –T.Constantin, Calea, Arpetin, G.Gheorghe, G.Mina, M.Mina, Bădulescu, Pitulice, Slate, Lazăr.

(Costel Spînu)

Costel Nicolae-foto

Articolul FOTBAL. Meci amical pe caniculă: ”SCM Dunărea 2020 Giurgiu” – ”Progresul Fundulea” 2-2 (0-1) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

  Al doilea amical al verii, la Giurgiu,  s-a disputat sâmbătă, 22 iulie, pe stadionul ”Astra”, acolo unde două din colegele de serie ale Ligii a III-a, ”Dunărea Giurgiu” și ”Progresul Fundulea” au oferit un meci destul de alert dacă ținem cont de temperatura de la ora jocului. Partida s-a încheiat la egalitate,  2-2, după […]

Articolul FOTBAL. Meci amical pe caniculă: ”SCM Dunărea 2020 Giurgiu” – ”Progresul Fundulea” 2-2 (0-1) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-meci-amical-pe-canicula-scm-dunarea-2020-giurgiu-progresul-fundulea-2-2-0-1/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 23 iulie 2023 11:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.