FOTBAL. Mult profesionalism, efort și bun simț la „Dunărea Giurgiu”… Bravo lor!

FOTBAL. Mult profesionalism, efort și bun simț la „Dunărea Giurgiu”… Bravo lor!

Nu știm câți iubitori ai fotbalului credeau în minuni înainte de primul meci din play off… Cu siguranță că doar postacii de rea credință probabil făceau mătănii și se rugau ca „Dunărea Giurgiu” să se împiedice sâmbătă, pe teren propriu și să nu prindă play-off-ul Ligii a III-a.

Echipa Primăriei  Giurgiu însă și-a respectat blazonul, calificându-se în play-off-ul Ligii a III-a, după o victorie meritată, în penultima etapă a sezonului regulat, cu cei de la CSO Plopeni.

Mai mult decât atât, directorul și managerul Clubului Dunărea, prof. Mirel Marin și-a demonstrat profesionalismul de conducător ,  contestat de unii, aplaudat de alții, reușind să aducă sponsorizări la echipă de peste 80%. În acest timp echipa a dat rezultate și a respectat întocmai indicațiile primite din partea antrenorului,  echipei manageriale…

Iată de ce, la acest moment putem spune că este mult profesionalism, efort și  bun simț la „Dunărea Giurgiu”…Bravo lor!

Clasamentul (cu o etapă înainte de finalul sezonului regular),          Liga a 3-a, Seria 4-a:

• Vor juca în play-off: CS Dinamo Bucureşti, CS Blejoi, SC Popeşti Leordeni și Dunărea Giurgiu.

Vor juca în play-out: FC Pucioasa, Flacăra Moreni, CS Păuleşti, Tricolorul Breaza, Aro Muscelul Câmpulung Muscel și CSO Plopeni.

(Jurnal)

Articolul FOTBAL. Mult profesionalism, efort și bun simț la „Dunărea Giurgiu”… Bravo lor! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Nu știm câți iubitori ai fotbalului credeau în minuni înainte de primul meci din play off… Cu siguranță că doar postacii de rea credință probabil făceau mătănii și se rugau ca „Dunărea Giurgiu” să se împiedice sâmbătă, pe teren propriu și să nu prindă play-off-ul Ligii a III-a. Echipa Primăriei  Giurgiu însă și-a respectat blazonul, […]

Articolul FOTBAL. Mult profesionalism, efort și bun simț la „Dunărea Giurgiu”… Bravo lor! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-mult-profesionalism-efort-si-bun-simt-la-dunarea-giurgiu-bravo-lor/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 18 martie 2024 14:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.