FOTBAL. Primul antrenament al echipei Dunărea Giurgiu, din acest an, s-a făcut miercuri, pe nocturnă!

FOTBAL. Primul antrenament al echipei Dunărea Giurgiu, din acest an, s-a făcut miercuri, pe nocturnă!

Pentru componenții echipei de fotbal de la ”Dunărea Giurgiu„ vacanța de iarnă s-a sfârșit miercuri, 10 ianuarie 2024, când la stadionul Astra 2, din Giurgiu, a avut  loc prima întâlnire din acest an.

Astfel, 20 de fotbalişti au răspuns prezent la apelul antrenorului Andrei Nemțescu, care a condus, de la ora 17.00, pe nocturnă,  primul antrenament al iernii.

Patru jucători au lipsit motivat. Pe lângă exercițiile intense și coordonate de Andrei Nemțescu și echipa sa de antrenori, Dunărea Giurgiu își va testa forma și în meciuri amicale.

În următoarele săptămâni, alb-albaștrii vor continua pregătirea pe plan local.

Obiectivul nostru este clar și acela de-a accede în play-off. Toată lumea trebuie să creadă și eu spun că se poate îndeplini acest obiectiv
Ultimele trei meciuri care au mai răms de disputa din sezonul regulat,vor fii foarte interesant, foarte echilibrat, pentru a participa la play -off. Cu siguranță, vor fi multe meciuri pe muchie de cuțit”, ne-a declarat prof. Mirel Eugen Marin, director și manager al Clubului ”Dunărea Giurgiu”.

În perioada 13-20 februarie,  în a doua etapă de pregătire a sezonului, fotbaliștii de la Dunărea, vor efectua un cantonament centralizat la Poiana Brasov.

Cu 3 etape înainte de sezonul regulat, Dunărea Giurgiu se află pe locul 4 în clasamentul seriei a IV-a, loc care asigură calificarea în play-off.

În ultimele 3 etape Dunărea va avea două meciuri în deplasare, cu CS Blejoi  (9 martie) și cu Tricolor Breaza (23 martie) și unul singur pe teren propriu (15 martie) cu  CSO Plopeni.

Programul meciurilor amicale:

• 20 ianuarie (12:00): Spartac București ( liga 2)– Dunărea Giurgiu

• 27 ianuarie (12:00): Dunărea Giuurgiu –  Ștința București(Liga 4)

• 3 februarie (12:00): Dunărea Giurgiu – CS Popești- Leordeni (Liga 3)

• 10 februarie (12:00): FCSB U19 – Dunărea Giurgiu

• 24 februarie (13:00): Dunărea Giurgiu –  Cetatea Turnu Măgurele (Liga 3)

(Costel Spînu)

Articolul FOTBAL. Primul antrenament al echipei Dunărea Giurgiu, din acest an, s-a făcut miercuri, pe nocturnă! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Pentru componenții echipei de fotbal de la ”Dunărea Giurgiu„ vacanța de iarnă s-a sfârșit miercuri, 10 ianuarie 2024, când la stadionul Astra 2, din Giurgiu, a avut  loc prima întâlnire din acest an. Astfel, 20 de fotbalişti au răspuns prezent la apelul antrenorului Andrei Nemțescu, care a condus, de la ora 17.00, pe nocturnă,  primul […]

Articolul FOTBAL. Primul antrenament al echipei Dunărea Giurgiu, din acest an, s-a făcut miercuri, pe nocturnă! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-primul-antrenament-al-echipei-dunarea-giurgiu-din-acest-an-s-a-facut-miercuri-pe-nocturna/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 11 ianuarie 2024 14:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.