Fumatul în apropierea școlilor, a spitalelor interzis!

Fumatul în apropierea școlilor, a spitalelor interzis!

 După ce proiectul a fost adoptat de către Senat,  dacă va trece și de Camera Deputaților, fumatul va fi interzis în preajma școlilor, a unităților sanitare (50 metri) și în apropierea stațiilor de autobuz.

De asemenea, în cazul în care chiștoacele sau alte deșeuri din tutun vor fi aruncate pe jos, în spații publice, amenda prevăzută va fi de la 100 la 500 de lei.

Proiectul de lege, deși extrem de benefic și aplicat în mai toate țările europene, stă de trei ani în sertarele Parlamentului, însă acum are mari șanse să devină lege.

Motivul principal pentru propunerea acestei modificări legislative este de a proteja mai bine sănătatea populaţiei, în special a grupurilor vulnerabile, precum copiii, de consecinţele nocive ale fumatului pasiv.

(Jurnal)

Articolul Fumatul în apropierea școlilor, a spitalelor interzis! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 După ce proiectul a fost adoptat de către Senat,  dacă va trece și de Camera Deputaților, fumatul va fi interzis în preajma școlilor, a unităților sanitare (50 metri) și în apropierea stațiilor de autobuz. De asemenea, în cazul în care chiștoacele sau alte deșeuri din tutun vor fi aruncate pe jos, în spații publice, amenda […]

Articolul Fumatul în apropierea școlilor, a spitalelor interzis! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fumatul-in-apropierea-scolilor-a-spitalelor-interzis/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 18 octombrie 2023 00:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.