Funcționarii publici din Administrația Județeană a Finanțelor Publice GIURGIU, ar putea intra de luni, în ”protest spontan general”!

Funcționarii publici din Administrația Județeană a Finanțelor Publice GIURGIU, ar putea intra de luni, în ”protest spontan general”!

Liderul de sindicat Sed Lex, din Administrația Județeană a Finanțelor Publice GIURGIU, Petre Pană ne-a oferit spre informare un comunicat de presă în care anunță protestul pe care membrii acestei instituții îl pregătesc pentru următoarele zile…

COMUNICAT DE PRESĂ 

Urmare negocierilor de ieri cu ministrul finanțelor, domnul Marcel Boloș, în dimineața zilei de azi au avut loc ședințe de informare ale membrilor de sindicat din toată țara.

Primind informarea, membrii noștri de sindicat au respins solicitarea ministrului finanțelor de a amâna protestele și solicită modernizarea sistemului fiscal, de importanță strategică pentru România, deoarece administrează și colectează veniturile la buget, venituri necesare tuturor domeniilor de activitate din România (învățământ, sănătate, apărare, etc).

Colegii noștri din toată țara consideră că nu se mai poate continua activitatea fără:

  • Echitate salarială în cadrul sistemului – muncă egală, salariu egal

  • Modenizarea sistemului de salarizare pentru toate funcțiile din cadrul sistemului fiscal, prin crearea familiei ocupaționale „finanțe”

Modernizarea sistemului de recrutare, avansare, pregătire profesională, protecție și sprijin pentru prin elaborarea unui statut la finanțistulul

Toate revendicările noastre reprezintă de fapt un început al reformei în cadrul sistemului instituțional al Ministerului Finanțelor pentru a răspunde provocărilor privind:

  • Practicile de evaziune fiscală ale marilor companii care își maximizează profiturile, sprijiniți de firme de consultanță puternice

  • Lupta cu contrabanda la frontierele țării prin specializare și introducerea sistemelor modern de control

  • Controlul marilor averi

Toate solicitările noastre sunt în concordanță cu reformele și dorința Guvernului de a crește colectarea, combate evaziunea. Colegii noștri nu vor si doresc ca acțiunea noastră să fie un început în România pentru digitalizarea  instituției, dacă Guvernul își dorește cu adevarat acest lucru.

Liderul sindical, Petre Pană ne mai spunea că de luni, 28 august,  în funcțiile de rezultatele negocierilor, toți funcționarii publici din Finanțe ar putea intra în ”protest spontan general”!

(Jurnal)   

Articolul Funcționarii publici din Administrația Județeană a Finanțelor Publice GIURGIU, ar putea intra de luni, în ”protest spontan general”! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Liderul de sindicat Sed Lex, din Administrația Județeană a Finanțelor Publice GIURGIU, Petre Pană ne-a oferit spre informare un comunicat de presă în care anunță protestul pe care membrii acestei instituții îl pregătesc pentru următoarele zile… COMUNICAT DE PRESĂ  Urmare negocierilor de ieri cu ministrul finanțelor, domnul Marcel Boloș, în dimineața zilei de azi au […]

Articolul Funcționarii publici din Administrația Județeană a Finanțelor Publice GIURGIU, ar putea intra de luni, în ”protest spontan general”! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/functionarii-publici-din-administratia-judeteana-a-finantelor-publice-giurgiu-ar-putea-intra-de-luni-in-protest-spontan-general/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 25 august 2023 13:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.