Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un nou scandal! Afaceristul a mers să-și ia copiii de la Constanța, dar nu a putut

De mai bine de un an și jumătate scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă, iar acum lucrurile s-au complicat mai mult ca niciodată! Conform hotărârii judecătorești, Gabi Bădălău ar fi trebuit ca în acest weekend să ia pe copiii săi de la Claudia Pătrășcanu, însă vă prezentăm exclusivitatea momentului! Nu i s-a mai permis acest lucru, după o nouă ceartă cu încă soția sa, scrie spynews.ro

În urmă cu un an și jumătate, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au anunțat că vor pune punct mariajului pe care l-au avut împreună și fiecare va merge separat pe drumul său în viață, dar iată că ”socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”, deoarece la mijloc au doi copii, iar în acest caz situația se complică.

Deoarece amândoi au vrut ca după despărțire cei mici să petreacă cât mai mult timp cu ei, iată că în prezent Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt tot soț și soție și se luptă în tribunale, dar și în presă cu replici care mai de care mai tăioase.

Dacă vă gândeați că pentru o perioadă lucrurile s-au mai calmat, ei bine nici vorbă de așa ceva, ci parcă se complică din ce în ce mai tare.

Claudia Pătrășcanu a făcut declarații incredibile la Xtra Night Show despre scadalul uriaș cu încă soțul ei și nici în mediul online certurile nu s-au oprit.

Conform hotărârii judecătorești, în acest weekend Gabi Bădălău ar fi trebuit să îi ia pe băieții săi și ai Claudiei Pătrășcanu acasă în București, deoarece era rândul său, având custodie comună.

Cei mici trebuie să stea o parte la el și o parte la el, însă Spynews.ro vă prezintă exclusivitatea momentului și vă spune că din nou cei doi au ajuns la scandal.

Afaceristul a mers să-și ia copiii de la Constanța, dar nu a putut!

Astăzi Gabi Bădălău a mers la Constanța să-i ia pe cei mici, iar după ce au ieșit pentru puțină vreme într-un parc din apropierea casei, încă soțul Claudiei Pătrășcanu s-a prezentat cu aceștia în fața locuinței cântăreței pentru a lua câteva lucruri de-ale acestora, dar ce să vezi…a început cearta.

În acel moment Claudia Pătrășcanu i-a băgat pe cei mici foarte rapid în casă și nu i-a permis lui Gabi Bădălău să-i ma ia la București, iar lucrurile nu s-au terminat atât de ușor. Se pare că a izbucnit o adevărată altercație în fața imobilului, iar aceștia și-au aruncat cuvinte grele.

Instanța a respins cererea făcută de Claudia Pătrășcanu

În urmă cu doar câteva zile Claudia Pătrășcanu a trimis o cerere în instanță pentru ca lui Gabi Bădălău să-i fie interzise vizitele la copiii lor, asta deoarece cântăreața susține în continuare că încă soțul ei consumă și a consumat substanțe interzise.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show a fost prezentat documentul cu decizia luată de instanța de judecată din Capitală prin care cererea artistei a fost respinsă pe motivul că este nefondată.

”Instanța respinge ca inadmisibilă cererea având ca obiect asigurare de dovezi privind reclamanta Bădălău Claudia Mariana”, se arată în documentul prevăzut, potrivit Xtra Night Show de la Antena Stars.

Gabi Bădălău spunea că se teme că această decizie luată îi va pune bețe-n roate și o va face pe Claudia Pătrășcanu să reacționeze diferit atunci când va merge să-și ia copiii și se va răzbuna. Iată că afaceristul se pare că a avut toate motivele să fie îngrijorat, iar lucrurile chiar s-au întâmplat așa cum spunea.Sursa:
reflectoruldesud.ro/
Articol sursa: Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un nou scandal! Afaceristul a mers să-și ia copiii de la Constanța, dar nu a putut

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.