Întâlnire de lucru între autoritățile locale, județene și…

Primaria Municipiului Giurgiu

Întâlnire de lucru între autoritățile locale, județene și reprezentanții mediului de afaceri

Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu și viceprimarul Silviu Dumitrescu au participat, astăzi, la sediul Zonei Libere, la o ședință de lucru ce a avut ca temă promovarea școlior profesionale.

La întrunire au participat și deputatul Alexandru Andrei, Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, Vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Elisabeta Mihalcea …și reprezentanți ai mediului de afaceri.

În cadrul întâlnirii, organizată de Consiliul Județean, s-a discutat despre un plan de management și despre oportunitățile de includere a calificărilor în meseriile căutate, în grupele de învățământ giurgiuvean ale claselor liceale profesionale, obiectivul fiind atragerea de personal nou și calificat, care în prezent, semnifică o necesitate pentru multe companii private, dar și pentru firmele care activează în Zona Liberă Giurgiu și în sudul județului Giurgiu.

Vezi mai multNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Ar putea fi o imagine cu 2 persoanePrimaria Municipiului GiurgiuTrimite mesaj

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.