Giurgiu. Consilierii judeţeni au aprobat un sprijin umanitar de 100.000 de lei pentru sinistraţii din Turcia

Giurgiu. Consilierii judeţeni au aprobat un sprijin umanitar de 100.000 de lei pentru sinistraţii din Turcia

Întruniţi astăzi în şedinţă extraordinară, consilierii judeţeni au aprobat în unanimitate Proiectul de hotărâre iniţiat de preşedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, privind acordarea unui sprijin umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia.

Astfel, consilierii au aprobat, aşa cum anticipam şi noi în urmă cu două zile, un parteneriat cu Crucea Roşie Română – filiala Giurgiu în vederea achiziţionării de bunuri de strictă necesitate pentru sinistraţi.

Conform preşedintelui Beianu s-a convenit, spre eficientizarea ajutorului, ca achiziţia materialelor necesare să fie făcută prin proceduri de aciziţie publică de către Filiala Giurgiu a Crucii Roşii Române. În acest sens, Crucea Roşie Giurgiu a luat deja legătura cu Semiluna Roşie din Turcia urmând ca acesta din urmă să întocmească un necesar de materiale de maximă necesitate care să fie achiziţionate din România.

Pentru acest ajutor umanitar Consiliul Judeţean Giurgiu va aloca suma de 100.000 de lei.

Întruniţi astăzi în şedinţă extraordinară, consilierii judeţeni au aprobat în unanimitate Proiectul de hotărâre iniţiat de preşedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, privind acordarea unui sprijin umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia. Astfel, consilierii au aprobat, aşa cum anticipam şi noi în urmă cu două zile, un parteneriat cu Crucea Roşie Română – filiala Giurgiu în […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/giurgiu-consilierii-judeteni-au-aprobat-un-sprijin-umanitar-de-100-000-de-lei-pentru-sinistratii-din-turcia/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 9 februarie 2023 22:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.