GIURGIU SERVICII PUBLICE SA începe etapa a doua de combatere prin pulverizare aeriană, a insectelor dăunătoare, în zilele de 9 și 10 iulie!

GIURGIU SERVICII PUBLICE SA începe etapa a doua de combatere prin pulverizare aeriană, a insectelor dăunătoare, în zilele de 9 și 10 iulie!

În perioada 09-10.07.2024, în intervalul orar 05.00-10.00, Societatea Giurgiu Servicii Publice va efectua activităţi de pulverizare aeriană (etapa a-II-a), pentru combaterea insectelor dăunătoare: ţânţari, căpuşe, muşte etc.

Pulverizarea se face pe o suprafaţă de 1.500 hectare din aria administrativ teritorială a municipiului Giurgiu (intravilan şi extravilan), după următorul program:

  • 09.07.2024, între orele 05.00-10.00, se vor efectua cinci zboruri de pulverizare substanţă biocidă AMPLAT( substanţă activă CYPERMETHRIN 93%, TETRAMETRIN 92% şi PIPERONIL BUTOXIDE 90);

  • 10.07.2024, între orele 05.00-10.00, se vor efectua trei zboruri de pulverizare substanţă biocidă AMPLAT ( substanţă activă CYPERMETHRIN 93%, TETRAMETRIN 92% şi PIPERONIL BUTOXIDE 90) și un zbor de pulverizare substanţă biocidă VECTOBAC WG 250 (larvicid biologic selectiv care acţionează prin ingestie pentru combaterea larvelor de ţânţari într-o varietate de habitate), substanţă activă BACILLUS THURINGIENSIS ISRAELENSIS 37.4%.

Substanțele se aplică cu respectarea prevederilor legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

Aceste operațiuni de dezinsecție vor fi efectuate numai în cazul în care condițiile meteorologice permit acest lucru, altfel acțiunile vor fi reprogramate.

Pe această cale rugăm crescătorii de albine (apicultorii) să ia măsurile necesare privind protecția familiilor de albine împotriva intoxicațiilor, astfel încât să poată proteja albinele prin închiderea sau îndepărtarea stupilor în intervalul de timp specificat, în caz contrar Primăria Municipiului Giurgiu și Giurgiu Servicii Publice S.A., sunt absolvite de orice responsabilitate.

Cu stimă,

DIRECTOR GENERAL: Ing. RĂCARU ADRIAN – OVIDIU

Articolul GIURGIU SERVICII PUBLICE SA începe etapa a doua de combatere prin pulverizare aeriană, a insectelor dăunătoare, în zilele de 9 și 10 iulie! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

În perioada 09-10.07.2024, în intervalul orar 05.00-10.00, Societatea Giurgiu Servicii Publice va efectua activităţi de pulverizare aeriană (etapa a-II-a), pentru combaterea insectelor dăunătoare: ţânţari, căpuşe, muşte etc. Pulverizarea se face pe o suprafaţă de 1.500 hectare din aria administrativ teritorială a municipiului Giurgiu (intravilan şi extravilan), după următorul program: 09.07.2024, între orele 05.00-10.00, se vor […]

Articolul GIURGIU SERVICII PUBLICE SA începe etapa a doua de combatere prin pulverizare aeriană, a insectelor dăunătoare, în zilele de 9 și 10 iulie! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jipa Carmen
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/giurgiu-servicii-publice-sa-incepe-etapa-a-doua-de-combatere-prin-pulverizare-aeriana-a-insectelor-daunatoare-in-zilele-de-9-si-10-iulie/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 4 iulie 2024 16:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.