Gociu Giulio Andrei – giurgiuveanul cu voce de aur

Gociu Giulio Andrei – giurgiuveanul cu voce de aur

Giurgiu are copii minunați, talentați, cu pasiuni și talente demne de toată lauda și care ne fac cinste ori de câte ori merg la competiții naționale și internaționale.

Gociu Giulio Andrei este unul dintre ei, unul dintre copiii care își urmează visul și care adună în palmares premii după premii, cum este și cel obținut în aceste zile, giurgiuveanul nostru ocupând locul I la unul din cele mai mari concursuri de interpretare din România.

Giulio a adus acasă, la Giurgiu, trofeul  Festivalului ”Lumini Sonore” by Ozana Barabancea – secțiunea muzica pop, repertoriul românesc, categoria 12-13 ani.

Giulio Gociu a cucerit juriul festivalului cu interpretarea melodiei ”Îți voi interpreta un vis”, o melodie predestinată, parcă, să  împlinească visul unui copil care cântă de când se știe.

Giulio are 13 ani, este clasa a VII-a la Școala ”Academician Marin Voiculescu” din Giurgiu și de patru ani urmează cursuri de canto la Palatul Copiilor Giurgiu sub îndrumarea profesorului coordonator Truică Stan.

Giurgiuveanul nostru visează să cânte pe cele mai mari scene ale lumii și judecând după palmaresul impresionant și multitudinea de premii obținute, are toate șansele.

 

Giurgiu are copii minunați, talentați, cu pasiuni și talente demne de toată lauda și care ne fac cinste ori de câte ori merg la competiții naționale și internaționale. Gociu Giulio…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/gociu-giulio-andrei-giurgiuveanul-cu-voce-de-aur/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 20 martie 2024 12:25

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.