Grevă de avertisment la Finanțe, marți, 22 august

Grevă de avertisment la Finanțe, marți, 22 august

Sindicaliștii din Finanțe, în special cei din cadrul Federației Sindicatelor din Administrația Fiscală “Solidaritatea”, afiliată Blocului Național Sindical (BNS), anunță o acțiune de protest, marți, 22 august.

Potrivit BNS, angajații din Administrația Fiscală se vor afla în grevă de avertisment, când se va întrerupe activitatea în cursul dimineții timp de două ore.

”Între orele 8.00 și 10.00, membrii noștri afiliați își vor opri activitatea. Pe 24 august, dacă nu se ajunge la niciun consens, ar urma greva generală. Probabil că în perioada următoare vor fi din nou proteste spontane, nu cred că astăzi este singura zi.” – ne-a trasmis Dan Bucur, secretar general al Federației Sindicatelor din Administrația Fiscală Solidaritatea.

Angajații sunt nemulțumiți de reducerea locurilor de muncă și a veniturilor.

Sindicaliștii din Finanțe, în special cei din cadrul Federației Sindicatelor din Administrația Fiscală “Solidaritatea”, afiliată Blocului Național Sindical (BNS), anunță o acțiune de protest, marți, 22 august. Potrivit BNS, angajații…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/greva-de-avertisment-la-finante-marti-22-august/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 21 august 2023 12:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.