HANDBAL Fete – Junioare 3. Avancronică la meciul ”Dunărea Giurgiu” – ”CSS Ilfov”

HANDBAL Fete – Junioare 3. Avancronică la meciul ”Dunărea Giurgiu” – ”CSS Ilfov”

Întrecerile actualei ediții a Campionatului Național de Handbal Junioare 3, continuă sâmbătă,11 noiembrie, 2023, cu jocurile din cadrul rundei cu numărul 7, a sezonului.

În Sala Sporturilor din Giurgiu, de la ora 12.00, formația locală, Dunărea, va primi vizita echipei CSS Ilfov, într-o partidă în care antrenorul Relu Dorin Lixandru și elevele sale vor să obțină  victoria.

Putem spune că se anunță un joc spectaculos, în care fiecare din cele două echipe vor căuta căuta să se impună și să obțină toate punctele puse în joc. Să sperăm că arbitrii, prin maniera lor de arbitraj, nu vor influența scorul în defavoarea fetelor noastre, așa cum s-a întâmplat în alte partide.

În campionat, Dunărea Giurgiu vine după un meci egal la Tonus București, scor  25-25, în timp ce ilfovencele  au fost învinse pe teren propriu de Unirea Slobozia, cu scorul de 20-22.

Programul etapei a 7-a: 

CS Tunari   –   CSS 6 București

Dunărea Giurgiu   –  CSS Ilfov

Unirea Slobozia  – Unirea Dobroești

Viitorul Pantelimon 2  –  Olympic RFH

Viitorul Pantelimon 1  – Tonus București

(Costel Spînu)

Articolul HANDBAL Fete – Junioare 3. Avancronică la meciul ”Dunărea Giurgiu” – ”CSS Ilfov” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Întrecerile actualei ediții a Campionatului Național de Handbal Junioare 3, continuă sâmbătă,11 noiembrie, 2023, cu jocurile din cadrul rundei cu numărul 7, a sezonului. În Sala Sporturilor din Giurgiu, de la ora 12.00, formația locală, Dunărea, va primi vizita echipei CSS Ilfov, într-o partidă în care antrenorul Relu Dorin Lixandru și elevele sale vor să […]

Articolul HANDBAL Fete – Junioare 3. Avancronică la meciul ”Dunărea Giurgiu” – ”CSS Ilfov” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/handbal-fete-junioare-3-avancronica-la-meciul-dunarea-giurgiu-css-ilfov/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 9 noiembrie 2023 11:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.