Horoscop luni, 15 martie. Stelele se aliniază pentru Scorpioni

Horoscop luni, 15 martie. Acesta este cel mai prielnic moment pentru a rezolva problemele rămase de săptămâna trecută, pentru nativii din Scorpion. Astrele se aliniază atât pe plan sentimental cât și social. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și roz, iar numerele ce aduc noroc sunt 3,14,25,43,45.

Horoscop luni, 15 martie. Săptămâna care urmează va fi una frumoasă pentru Tauri

Berbec

Poți primi niște bani cât de curând sau cineva îți poate returna un împrumut. Câștigurile financiare pot apărea de unde nu te aștepți, mai ales dacă și tu în trecut ai ajutat.

Taur

Săptămâna viitoare va fi una frumoasă, mai ales în ceea ce privește inima voastră și satisfacțiile pe care le veți avea. Până atunci, încercați să va odihniți astăzi și efectiv să nu va gândiți la nimic stresant.

Gemeni

Planetă războinică Marte a venit în harta ta pentru a te ajută să iei o decizie pe care ai tot amânat-o în ultimii 2 ani legată de partea  sentimentală. Toate acțiunile de acum sunt pentru a-ți arată dacă ești în locul potrivit.

Horoscop luni, 15 martie. Energie pozitivă la orizontul nativilor din Rac

Rac

Poți începe săptămâna cu o energie pozitivă dacă îți găsești motivele pentru care trebuie să fii recunoscător universului. Dacă ai în minte noi proiecte sau planuri, poți cere opinia sau susținerea persoanelor specializate în acea direcție.

Leu

Lucrurile ascunse pot ieși mai ușor la iveală astăzi, dar și anumite aspecte legate de viață sentimentală și din relațiile cu ceilalți. Ascultă-ți intuiția și vei simți când ceva e real sau nu.

Fecioară

Poate că astăzi nu ești  chiar în plină formă  sau nu simți că lucrurile evoluează foarte repede, dar vei fi mai activ sau productiv în următoarea perioada, nu îți fă griji. Noi oportunități, noi planuri pot veni  în drumul tău curând.

Horoscop luni, 15 martie. Săgetătorii trebuie să dea frâu liber exprimării gândurilor
Horoscop luni, 15 martie. Săgetătorii trebuie să dea frâu liber exprimării gândurilor

Horoscop luni, 15 martie. Săgetătorii trebuie să dea frâu liber exprimării gândurilor

Balanță

Luna din casă a 7-a te face să investești gânduri și  sentimente în  sectorul parteneriatelor și a iubirii. Tot ce înseamnă relație cu cei din jur, dar și cu partenerul de viață, trece acum printr-o analiză.

Scorpion

Stelele se aliniază pentru tine și din punct de  vedere  social, dar și sentimental. Poți acum să rezolvi niște lucruri pe care le-ai tot lăsat deoparte săptămâna trecută.

Săgetător

Astăzi e un moment bun să îți exprimi sentimentele, gândurile și emoțiile. Un nou proiect sau plan poate lua viață cât de curând, dar înainte de asta nu ezista  să ceri părerile și celor care te cunosc bine.

Horoscop luni, 15 martie. Capricorni, ziua aceasta este despre voi

Capricorn

Permite-ți să  fii iubitor și  să îți exteriorizezi pasiunea.  Astăzi poți să  te cunoști mai bine și să descoperi multe despre propria fericire și cum să ți-o creezi în jur.

Vărsător

Acea claritate  de care ai dat dovadă în ultima perioadă trebuie pusă  astăzi în subiectele care îți ating inima.  Fă-ți viața și sentimentele tale o prioritate pentru a reuși să îți faci ordine în gânduri.

Pești

Luna este cea care îți ghidează gândirea  și emoțiile,  iar  acum în semnul tău  arată că treci printr-o evaluare a lucrurilor care îți fac bine și a celor care simți că îți consumă prea mult energia.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.