Imaginea surpriză cu Andreea Bălan care a ajuns pe internet. Fanii artistei sunt în extaz, ce s-a putut vedea în poză

Jurata Te cunosc de undeva! are o imagine impecabilă. Este atentă la fiecare detaliu, la fiecare apariție publică, însă cea mai recentă fotografie în care apare artista i-a luat total prin surprindere de fanii săi. Imaginea surpriză cu Andreea Bălan a lăsat la vedere un detaliu neașteptat, făcând deliciul fanilor.

Imaginea surpriză cu Andreea Bălan care a ajuns pe internet

Andreea Bălan parcă a trăit deja cât pentru șapte vieți. Are o carieră de invidiat, două fetițe superbe și a reușit să treacă peste toate suferințele pe care le-a avut de înfruntat și care nu au fost deloc puține. S-a reinventat de fiecare dată când a simțit că trebuie să o facă, reușind mereu să rămână în atenția publicului. A păstrat însă un numitor comun. Andreea Bălan analizează fiecare detaliu, în momentul în care se afișează în fața fanilor săi. Fie că vorbim despre aparițiile la Te cunosc de undeva!, spectacolele de pe scenă și chiar în postările de pe rețelele sociale, artista arată mereu impecabil.

De când este mamă, viața i s-a schimbat complet. Andreea Bălan pare nedespărțită de micuțele Clara și Ella, însă asta nu înseamnă că uită să aibă grijă de felul în care arată. Asta o dovește și imaginea surpriză cu Andreea Bălan care a ajuns pe internet. Artista a pozat într-o ipostază provocatoare, așa cum nu a mai fost văzută de ceva timp.

„Dansul mă menține în formă”

Cu părul lăsat liber și nearanjat, nemachiată, Andreea Bălan s-a pozat în fața oglinzii, îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Artista este într-o formă de zile mari și pare că se simte extraordinar în propria piele.

„Dansul mă menține în formă, dar dacă nu sunt alături de echipa mea în această perioadă să dansăm până la epuizare, fac exerciții în grădină, spre amuzamentul Ellei, care mă imită”, declara Andreea Bălan cu ceva timp în urmă.

Imaginea surpriză cu Andreea Bălan
Andreea Bălan

De ce nu își pot duce la alt nivel relația Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Discreți, dar din ce în ce mai apropiați. După despărțirea de actorul George Burcea, Andreea Bălan a simțit iar fiorii iubirii, alături de Tiberiu Argint. Cu toate că formează un cuplu de ceva timp, cei doi nu s-au afișat niciodată împreună.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine. N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.