Imagini de groază! Bianca Drăgușanu, bătută crunt în repetate rânduri de Alex Bodi?

Bianca Drăgușanu a decis să pun capăt oricăror speculații referitoare la o imagine în care apare cu fața tumefiată și a făcut publice mai multe poze în care este de-a dreptul desfigurată în urma unor bătăi. Conform datelor care apar în dreptul imaginilor, blonda era într-o relație cu Alex Bodi la acea vreme.

Bianca Drăgușanu

Dezvăluirile Biancăi au apărut după ce un cunoscut a făcut publică imaginea de mai jos, în care are fața vânătă și umflată. Pentru a lămuri problema, Drăgușanca a făcut o serie de declarații pe Instastory, unde a povestit că ceea ce se vede este datorat unei operații la nivelul pleoapelor.

click pe foto

Foto: arhivă personală

„Nu e un secret că mie îmi place să fiu tunată. Anul trecut pe vremea asta mi-am făcut o operație de blefaroplastie. Problema mea nu e că a apărut această poză cu mine tumefiată, pentru că pe parcursul anilor trecuți eu am greșit că am tăcut și că am iertat. Poza văzută cu mine nu e deloc una plăcută. Eu știu cine ar fi putut s-o dea, este făcută în timpul unui videocall. Problema mea e cu persoana care a dat poza cu mine așa”, a spus Bianca pe Instagram.

click pe foto

Foto: arhivă personală

Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie

Deși nu a dat numele fostului său soț, Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a lăsat să se înțeleagă că din iubire, în ultimii ani, a iertat toate bătăile și momentele în care a fost înșelată. Imaginile în care apare cu răni la nivelul feței și al brațelor poartă date precum 2019 și 2020.

click pe foto

4 octombrie 2020

Foto: arhivă personală

click pe foto

3 decembrie 2019

Foto: arhivă personală

Bianca Drăgușanu, dovezi cu bătăile primite în 2019 și 2020

click pe foto

1 octombrie 2020

Foto: arhivă personală

„Poza în care am plasturii la ochi este făcută în urma unei operații. Ce v-am arătat eu pe Instagram sunt poze făcute în urma unor violențe. Pentru pozele în care apar snopită în bătaie am depus plângere penală, de care se ocupă avocatul meu”, a adăugat Bianca

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, căsnicie de șapte luni

Între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a fost o „dragoste cu năbădăi” încă de la început. Afaceristul era căsătorit atunci când a cunoscut-o pe blondă, în septembrie 2018. „El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația”, declara Bianca Drăgușanu în 2019.

Bianca Drăgușanu s-a cununat civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, la Starea Civilă a Primăriei Sectorului. „Eu, în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum de la voi. Și părinții lui”, spunea Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce a ieșit de la Starea Civilă.

În 10 martie 2020, căsnicia lor s-a încheiat la notar, dar legăturile dintre ei nu au încetat imediat, ba chiar au mai locuit împreună în perioada izolării cauzate de Covid-19.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.