IMPORTANT. Uzina Termoelectrica Giurgiu eșalonează plata datoriilor consumatorilor de energie termică, pentru facturile fiscale emise în sezonul 2023-2024!

IMPORTANT. Uzina Termoelectrica Giurgiu eșalonează plata datoriilor consumatorilor de energie termică, pentru facturile fiscale emise în sezonul 2023-2024!

OPERATORUL SERVICIULUI DE ALIMENTARE CU ENERGIE TERMICĂ ÎN SISTEM CENTRALIZAT, Uzina Termoelectrica Production Giurgiu SA informează utilizatorii săi că, prin Decizia nr. 5/14.03.2024 a Consiliului de Administrație, a fost aprobată eșalonarea la plată a datoriilor consumatorilor de energie termică pentru facturile fiscale emise în sezonul 2023-2024, în sensul că pentru facturile  fiscale ce depășesc valoarea de 1.000 lei, se acceptă eșalonarea la plată fără a se aplica penalități de întârziere, iar perioada de acordare a eșalonării se va aplica de la data scadentă a facturilor fiscale pentru o perioadă de maxim 3 luni. Ultima rată din grafic nu va cuprinde facturi fiscale cu o vechime mai mare de trei luni de la scadență.

Perioada de trei luni se calculează de la data scadentă și reprezintă o perioadă de grație , fără a se aplica penalități de întârziere, în condițiile de asumare a unui angajament de plată și respectat.

Pentru facturile fiscale care au o valoare sub 1.000  lei se  acceptată plată eșalonată pentru o perioadă  de maxim șase luni, cu aplicarea penalităților de întârziere , iar perioada de acordare a eșalonării se va aplica de la data scadentă a facturilor fiscale, ultima rată din grafic nu va cuprinde facturi fiscale cu o vechime mai mare de 6 luni de la scadență. In aceasta perioada nu se va demara nici o procedura de recuperare prin executor, procedura ce implica costuri suplimentare pentru consumator (costuri de executare cuprinse intre 1000-1500 lei).

Condițiile obligatorii pentru acceptarea cererii de eșalonare, în ambele variante, trebuie ca, în momentul depunerii cererii de eșalonare, să nu existe restanțe, constituite anterior sezonului 2023-2024 , să existe un angajament de plată valabil și respectat.

Cererile de eșalonare pot fi depuse la punctul de lucru al  societății din șos. Sloboziei, nr. 194, municipiul Giurgiu sau pe e-mailul societății: termogiurgiu@gmail.com 

Cererea de eșalonare se poate descarca de pe situl societății https://www.termogiurgiu.ro de la Informatii de interes public – secțiunea CategoriiDocumente utile ( https://www.termogiurgiu.ro/category/documente-utile/ ).

Telefon: 0769060260 interior 122 

Conducerea UTP Giurgiu

Articolul IMPORTANT. Uzina Termoelectrica Giurgiu eșalonează plata datoriilor consumatorilor de energie termică, pentru facturile fiscale emise în sezonul 2023-2024! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

OPERATORUL SERVICIULUI DE ALIMENTARE CU ENERGIE TERMICĂ ÎN SISTEM CENTRALIZAT, Uzina Termoelectrica Production Giurgiu SA informează utilizatorii săi că, prin Decizia nr. 5/14.03.2024 a Consiliului de Administrație, a fost aprobată eșalonarea la plată a datoriilor consumatorilor de energie termică pentru facturile fiscale emise în sezonul 2023-2024, în sensul că pentru facturile  fiscale ce depășesc valoarea […]

Articolul IMPORTANT. Uzina Termoelectrica Giurgiu eșalonează plata datoriilor consumatorilor de energie termică, pentru facturile fiscale emise în sezonul 2023-2024! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/important-uzina-termoelectrica-giurgiu-esaloneaza-plata-datoriilor-consumatorilor-de-energie-termica-pentru-facturile-fiscale-emise-in-sezonul-2023-2024/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 22 martie 2024 12:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.