ÎN ATENȚIA LOCUITORILOR COMUNEI GOGOȘARI

ÎN ATENȚIA LOCUITORILOR COMUNEI GOGOȘARI

Vă aducem la cunoștință faptul că, în urma intervenției de lipire a membranei rezervorului de stocare a apei de la Gospodăria de apă Gogoșari, odată cu reluarea procesului de umplere a rezervorului, s-a constatat că membrana EPDM a acestuia a cedat, apărând scurgeri de apă.

Precizăm faptul că, în urma celor trei intervenții ce au avut loc până în prezent, au fost efectuate peste 40 de lipiri la membrana rezervorului, acesta prezentând urme de îmbătrânire.

În acest sens, pentru furnizarea în condiții normale și de siguranță a apei potabile, Apa Service a contactat o firmă specializată pentru înlocuirea membranei deteriorate a rezervorului de apă.

Până la înlocuirea membranei EPDM a rezervorului, pentru a se putea asigura furnizarea apei potabile, Apa Service a programat o nouă operațiune de lipire a membranei.

Alimentarea cu apă va fi sistată în perioada 21.11.2023 – 28.11.2023.

În speranța că veți înțelege situația, vă asigurăm de tot efortul nostru în vederea reducerii la maxim a timpului de intervenție.

Conducerea Apa Service SA Giurgiu

The post ÎN ATENȚIA LOCUITORILOR COMUNEI GOGOȘARI appeared first on Informatia de Giurgiu.

Vă aducem la cunoștință faptul că, în urma intervenției de lipire a membranei rezervorului de stocare a apei de la Gospodăria de apă Gogoșari, odată cu reluarea procesului de umplere a rezervorului, s-a constatat că membrana EPDM a acestuia a cedat, apărând scurgeri de apă. Precizăm faptul că, în urma…

The post ÎN ATENȚIA LOCUITORILOR COMUNEI GOGOȘARI appeared first on Informatia de Giurgiu.


Autorul articolului Mitroi Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://www.informatiadegiurgiu.ro/in-atentia-locuitorilor-comunei-gogosari-5/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://www.informatiadegiurgiu.ro/feed/
Titlu original Informatia de Giurgiu
Data originala articol 17 noiembrie 2023 13:23

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.