În loc de cârpeli, școli noi. Florești-Stoenești, comuna exemplu din județul Giurgiu

În loc de cârpeli, școli noi. Florești-Stoenești, comuna exemplu din județul Giurgiu

Un primar adevărat nu trebuie să se remarce prin realizări demne de fișa postului, ci prin proiecte concepute și create de la zero, care să aducă plus valoare comunității în care a fost ales.

Când vine vorba de educație, orice edil ar trebui să o considere prioritatea zero, mai ales când copiii îți dau motive serioase să investești în viitorul lor.

La Florești-Stoenești, cea mai mare localitate din județul Giurgiu, condusă ireproșabil de primarul Costantin Dumitru, educația nu a fost considerată niciodată, în acest mandat, un aspect secundar, din contră, investițiile sunt consistente, iar rezultatele se văd: promovabilitate mare la Examenul Național și copii care fac cinste liceelor din capitală.

Acum, primarul Constantin Dumitru, alături de Consiliul Local vor construi două școli în satele Florești și Palanca.

C0onsilierii au aprobat, în unanimitate, aprobarea contractării unui credit de 9.000.000 de lei pentru cele două construcții, împrumut care nu va greva bugetul comunei decât într-o limită mai mică de 10% în următorii 10 ani.

 

Un primar adevărat nu trebuie să se remarce prin realizări demne de fișa postului, ci prin proiecte concepute și create de la zero, care să aducă plus valoare comunității în…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/in-loc-de-carpeli-scoli-noi-floresti-stoenesti-comuna-exemplu-din-judetul-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 29 martie 2024 21:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.