„Înapoi prin amintiri“: Cum arătau membrii formației 3 Sud Est la începuturile carierei

”Înapoi prin amintiri”. Laurențiu Duță de la 3 Sud Est a postat pe contul său de Facebook o fotografie de pe vremea când formația era încă la începuturi, în care apare alături de ceilalți doi membri ai trupei, Mihai și Viorel, scrie click.ro.

Foto: Facebook/3Sud Est

3 Sud Est este una dintre cele mai îndrăgite formații pop din România. A fost înființată în urmă cu 24 de ani de trei tineri din județul Constanța. Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu. Cei trei au acum 44 de ani. Trupa a rezistat în timp, deși în trecut, Laurențiu, Viorel și Mihai s-au despărțit pentru o perioadă.

Foto: Facebook Laurențiu Duță

Cum arătau membrii formației 3 Sud Est când erau puștani

Pe contul de Facebook al lui Laurențiu Duță a fost postată o poză de când erau mai tineri.

Foto: Facebook Laurențiu Duță

Aceasta nu este însa cea mai veche fotografie a lor. Pe pagina oficială de Facebook, pe 7 aprilie, a fost postată prima poza împreuna a celor trei băieți. Erau într-un compartiment de tren și mergeau probabil la un concert în Neptun.

Laurențiu, Mihai și Viorel mergeau spre Neptun

Foto Facebook/ 3 Sud Est

”Prima noastră poză împreună a fost în anul 1992, înainte cu 5 ani de înființarea trupei 3 Sud Est. Eram în tren și mergeam spre Neptun”, se arata în postarea de pe Facebook.

Acum, Laurențiu, Viorel și Mihai au trecut de 30 de ani. Piesele lor sunt în continuare foarte apreciate de public.

Trupa ”3 Sud Est” este compusă din Laurențiu Duță. Viorel Șipoș și Mihai Budeanu și a fost înființată în anul 1997. S-a destrămat în anul 2008, fiecare având proiectul său. După alți șase ani, în 2014 cei trei s-au reunit și au început din nouă să cânte în formula care le-a adus succesul.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.