Încă o casă salvată de pompierii giurgiuveni

Încă o casă salvată de pompierii giurgiuveni

Casa unei familii din localitatea Putineiu a fost în pericol, în această după-amiază, după ce anexa din spatele acesteia a luat foc.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere. Aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta la anexa locuinței, pe o suprafață de aproximativ 15 mp.

Imediat, vecinii le-au sărit oamenilor în ajutor și au încercat pe cât posibil să stingă flăcările până la sosirea echipajelor ISU.

Din fericire, flăcările au fost observate la timp, iar pompierii au reușit să salveze locuința.

Cauza probabilă a incendiului a fost jocul copiilor cu focul.

Casa unei familii din localitatea Putineiu a fost în pericol, în această după-amiază, după ce anexa din spatele acesteia a luat foc. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere. Aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta la anexa locuinței, pe o suprafață de aproximativ 15 mp. Imediat, vecinii le-au sărit oamenilor în ajutor și au încercat pe cât posibil să stingă flăcările până la sosirea echipajelor ISU. Din fericire, flăcările au fost observate la timp, iar pompierii au reușit să salveze locuința. Cauza probabilă a incendiului a fost jocul copiilor cu focul.


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/inca-o-casa-salvata-de-pompierii-giurgiuveni/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 10 iulie 2024 20:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.