Incendiu în Băneasa. Poliţia cercetează posibilitatea unui foc pus cu intenţie

Incendiu în Băneasa. Poliţia cercetează posibilitatea unui foc pus cu intenţie

Mai multe anexe au luat foc, în această dimineață, într-o gospodărie din localitatea Băneasa. Ajunși la caz, pompierii au constatat faptul că acestea ardeau generalizat, iar flăcările s-au extins și în gospodăria unui vecin.

Într-una dintre anexe se aflau doi porci, care nu au mai putut fi salvați. Din fericire, nu au fost persoane rănite.

Pompierii au reușit să localizeze incendiul până să ajungă la casă, existând acest pericol.

În prima gospodărie, au ars anexe, pe o suprafață de aproximativ 500 mp, un frânar cu circa 50 de baloți de paie, 10 tone de lemne și utilaje pentru prelucrarea lemnului. A fost salvată locuința.

În cea de-a doua gospodărie, au ars acoperișul unei anexe pe o suprafață de aproximativ doi mp, o tonă de paie și o parte din gard. Au fost salvate locuința și utilajele proprietarului.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu și Punctului de Lucru Greaca, cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SAJ.

Mai multe anexe au luat foc, în această dimineață, într-o gospodărie din localitatea Băneasa. Ajunși la caz, pompierii au constatat faptul că acestea ardeau generalizat, iar flăcările s-au extins și în gospodăria unui vecin. Într-una dintre anexe se aflau doi porci, care nu au mai putut fi salvați. Din fericire, nu au fost persoane rănite. […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/incendiu-in-baneasa-politia-cerceteaza-posibilitatea-unui-foc-pus-cu-intentie/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 19 octombrie 2023 15:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.