Incendiu izbucnit astăzi dimineață, într-un apartament de bloc din municipiul Giurgiu!

Incendiu izbucnit astăzi dimineață, într-un apartament de bloc din municipiul Giurgiu!

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o descarcerare, două ambulanțe SMURD și SAJ, dar și echipaje de poliție.

Proprietarul apartamentului în care a izbucnit incendiul nu a fost găsit la domiciliu.

20 de persoane s-au autoevacuat sau au fost ajutate de pompieri să iasă de pe scară. Din fericire, acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum și au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă.

Au ars mobilier și articole textile și s-au deteriorat tâmplăria, pereții și tavanele locuinței. De asemenea, au fost afectate cabluri electrice, geamul de la dormitorul vecinilor de la etajul 1 și tâmplăria PVC de la o fereastră, la etajul 2.

Cel mai probabil incendiul a fost provocat de fumatul în locuri neprotejate corespunzător.

Sursa : ISU Giurgiu

Articolul Incendiu izbucnit astăzi dimineață, într-un apartament de bloc din municipiul Giurgiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

https://fb.watch/rejr0IKcM7/ Fumul dens a alertat, în această dimineață, locatarii de pe scara unui bloc din strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Giurgiu. Când și-au dat seama că este vorba despre un incendiu izbucnit într-un apartament situat la parter, vecinii au sunat la 112. La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul […]

Articolul Incendiu izbucnit astăzi dimineață, într-un apartament de bloc din municipiul Giurgiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/incendiu-izbucnit-astazi-dimineata-intr-un-apartament-de-bloc-din-municipiul-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 4 aprilie 2024 15:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.