Îngrijitor (3 posturi)

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, județul Cluj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor (3 posturi).

[cgcontractual]
[cscontractual]

  • nivelul studiilor – studii primare, experiență în domeniu, abilități de comunicare, abilități de lucru în echipă, capacitate de gestionare a timpului și a priorităților, capacitate de asumare a răspunderii, disciplina profesională și operativitate în îndeplinirea sarcinilor, starea de sănătate bună, astfel încât să poată desfășura activitățile necesare la efectuarea curățeniei (lucru la înălțime, manipulare obiecte grele);
  • nu se solicită vechime în muncă.

[cal]

Data limită până la care candidații vor depune actele pentru dosarul de concurs este de 10 zile de la afișare. Documentele care compun dosarele de concurs se transmit în format scanat pe adresa de e-mail resurse.umane@staff.utcluj.ro, în intervalul orar 07.30 -15.30, în fiecare zi lucrătoare până la data limită de înscriere la concurs.

  • 05 ianuarie 2021, ora 08.00: proba scrisă – Str. Memorandumului nr. 28, sala 120;
  • 05 ianuarie 2021, ora 11.00: proba interviu – Str. Memorandumului nr. 28, sala 120;

[dosarcontractual10]

[detalii]  Relații suplimentare se pot obține la sediul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Str. Memorandumului nr. 28, telefon 0264/202.330, e-mail resurse.umane@staff.utcluj.ro.

descarca: UTCN-Cluj-Napoca-loc.Cluj-Napoca-jud.Cluj_.docx 16KB DOCX

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.