ISU GIURGIU: COD GALBEN DE VÂNT JOI, PÂNĂ LA ORA 19

ISU GIURGIU: COD GALBEN DE VÂNT JOI, PÂNĂ LA ORA 19

Până la ora 19:00, județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip Cod Galben de intensificări locale ale vântului, cu viteze la rafală ce vor depăși 55-60 km/h.
Pe timpul atenționării meteorologice, vă recomandăm să evitați deplasarea în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.
Nu treceți prin dreptul clădirilor aflate în construcție sau care prezintă elemente arhitectonice ce pot fi smulse de vânt și nu vă adăpostiți aproape de construcții improvizate.
Întrerupeți activitățile în aer liber și adăpostiți-vă în locuințe sau în spații care să vă asigure protecția!
Parcați autoturismele în locuri ferite!
Nu atingeți firele căzute la pământ!
În condiții de vânt, folosirea focului deschis în gospodării sau arderea vegetației uscate sunt foarte periculoase. Într-o clipă de neatenție, vântul puternic poate propaga focul la clădiri, depozite, păduri etc.
Nu aruncați resturi de țigară sau bețe de chibrit aproape de căpițele de fân sau de locurile în care sunt depozitate furaje, lemne de foc, substanțe inflamabile sau alte materiale combustibile.
Supravegheați copiii, astfel încât aceștia să nu se joace cu focul!
Pentru informații utile referitoare la manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase, descărcați aplicația DSU din Google Play Store și AppStore.
Până la ora 19:00, județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip Cod Galben de intensificări locale ale vântului, cu viteze la rafală ce vor depăși 55-60 km/h. Pe timpul atenționării meteorologice, vă recomandăm să evitați deplasarea în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți. Nu treceți …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/01/19/isu-giurgiu-cod-galben-de-vant-joi-pana-la-ora-19/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 19 ianuarie 2023 15:01

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.