Jandarmeria GiurgiuJandarmeria RomânăPlutonier adjutant Marin Doru, plutonier major Suciu Cosmin, plutonier Dobroiu Dragoș și plutonier…

Jandarmeria GiurgiuEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, oameni dansând, oameni mergând şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liberJandarmeria Română

Plutonier adjutant Marin Doru, plutonier major Suciu Cosmin, plutonier Dobroiu Dragoș și plutonier Nat Alexandru sunt jandarmii bistrițeni care, în această dimi…neață au intrat la propriu în flăcări, salvând un bebeluș de numai două săptămâni.

Seful echipajului, plutonier adjutant Marin Doru ne-a spus: ‘’A trebuit să intervenim de urgență. Am peste 16 ani de experință, însă niciodată nu am întâlnit o situație atât de dramatică. În momentul în care noi am coborât din autospecială, geamurile casei se spărseseră de la presiune, făcând un zgomot asurzitor. Ușa se blocase, așa că am fost nevoiți să o spargem. Prin fumul dens și flăcările violente se înainta cu greutate. Abia zăream la câțiva pași înainte. În cele din urmă am ajuns și în ultima cameră a casei. Între timp focul se extinsese și era din ce în ce mai greu de respirat. Toți cei de acolo dormeau. I-am trezit și i-am evacuat pe toți în cea mai mare viteză. Cel mai mult m-au impresionat copilașii. A trebuit să învelesc bebelușul într-o pătură pe care am gasit-o pe pat, iar pe ceilalți copii i-au luat colegii mei în brațe.
Nici bine n-am apucat să ieșim din casa în flăcări, că în urma noastră s-a auzit un zgomot infernal. Când m-am uitat în urmă, tavanul casei tocmai căzuse.
Sunt fericit că toți sunt teferi și sincer, abia aștept să ajung acasă să-mi strâng copiii în brațe.’’

Felicitări, dragi colegi!

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.