Jeff Bridges a contractat coronavirusul în timp ce făcea chimioterapie: „COVID a făcut cancerul să pară o floare la ureche”

Actorul american Jeff Bridges, cunoscut pentru rolurile sale din filme ca The Big Lebowski, The Fisher King sau Tron: Legacy, a dezvăluit că a contractat COVID-19 în luna ianuarie și a fost spitalizat timp de săptămâni în timp ce era tratat pentru cancer, relatează Insider.

Atât Bridges cât și soția sa au fost testați pozitiv cu coronavirusul după ce au intrat în contact cu o persoană infectată la unitatea medicală unde acesta urma un regim de chimioterapie.

Actorul a relatat pe site-ul său că soția sa a rămas în spital timp de 5 zile în timp ce el a fost externat după 5 săptămâni.

„Motivul pentru care am fost acolo atât de mult este fiindcă sistemul meu imunitar este ciuruit din cauza chimioterapiei”, a scris acesta.

„Dansul meu cu [COVID-19] a făcut cancerul meu să pară o floare la ureche”, a mai notat actorul.

Bridges a anunțat de asemenea că, din fericire, cancerul a intrat în remisie.

Aclamatul actor american, câștigător a două Globuri de Aur și a unui Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal în 2009 (pentru rolul din Crazy Heart), anunțase în luna octombrie a anului trecut că a fost diagnosticat cu limfom.

„Deși este o boală gravă, mă simt norocos să am o echipă grozavă de doctori și prognoza este bună”, declara Bridges la momentul respectiv.

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.