Junghiuri politice! Marți dimineață, Lilianei Ciobanu, i-a crescut…”PUSL-ul”!

Junghiuri politice! Marți dimineață, Lilianei Ciobanu, i-a crescut…”PUSL-ul”!

 Candidatei la Primărie, Liliana Ciobanu, i-a crescut…”PUSL -ul” !

Evident că odată cu declanșarea oficială a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie, candidații și susținătorii acestora se folosesc de orice mijloc pentru a subția șansele contracandidaților lor.

Marți, 14 mai, candidata PUSL Giurgiu, la Primăria Municipiului, Liliana Ciobanu, era disperată din cauza faptului că cineva ( probabil un contracandidat – după cum  ne declara ea),  a livrat numărul său de mobil unui  grup însemnat de persoane din  întreaga țară, având alăturat mesajul: „ Sună-mă…!”

Drept urmare candidatei la Primăria Giurgiu, pentru funcția de primar, i-a crescut…”PUSL-ul”!

Conform declarației acesteia, încă de la primele ore ale dimineții telefonul pur și simplu i-a luat foc de la atâtea apeluri, cei ce au sunat-o dorind să afle despre ce este vorba…

”Îi rog pe competitorii mei să păstreze limita decenței. Vă informez că astăzi, imaginea mea, a fost postată ilegal pe site-uri. Efectul a fost primirea unui număr mare de apeluri de pe numere necunoscute prin care am fost abuzată verbal de persoane, evident, necunoscute. Rog competitorii mei să păstreze limita bunului simț, cu speranța că au așa ceva, Sunt Liliana Ciobanu și nu mă las intimidată de astfel de lucruri. În comparație cu bărbații, eu pot. Eu pot să fac din Giurgiu un oraș frumos și decent.” – a declarat  Liliana Ciobanu, în completarea protestului său.

Politicianul  mai spunea că  se simte  ținta unor atacuri fără precedent, făcând apel la decență și bun simț!

Însușiri ce din păcate lipsesc cu desăvârșire din panoplia caracterului unora din adversarii  săi politici…!

Sunt voci care  bănuiesc faptul că povestea asta, ușor neverosimilă, ar face parte de fapt din strategia de campanie a politicianului Liliana Ciobanu.

Deocamdată acest lucru rămâne doar o supoziție…Cert este însă că telefoanele astea i-au  mărit  pulsul politicianului giurgiuvean, dar i-au crescut totodată și capitalul de imagine!

Citi ZEN

 

Articolul Junghiuri politice! Marți dimineață, Lilianei Ciobanu, i-a crescut…”PUSL-ul”! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 Candidatei la Primărie, Liliana Ciobanu, i-a crescut…”PUSL -ul” ! Evident că odată cu declanșarea oficială a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie, candidații și susținătorii acestora se folosesc de orice mijloc pentru a subția șansele contracandidaților lor. Marți, 14 mai, candidata PUSL Giurgiu, la Primăria Municipiului, Liliana Ciobanu, era disperată din cauza faptului că […]

Articolul Junghiuri politice! Marți dimineață, Lilianei Ciobanu, i-a crescut…”PUSL-ul”! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/junghiuri-politice-marti-dimineata-lilianei-ciobanu-i-a-crescut-pusl-ul/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 15 mai 2024 02:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.