La Giurgiu, unul din magazinele LIDL, nu are generator de curent! Marketul aparține celui mai bogat om din Germania!

La Giurgiu, unul din magazinele LIDL, nu are generator de curent! Marketul aparține celui mai bogat om din Germania!

Cu o săptămână în urmă o pană de curent a blocat plățile la casele de încasare din magazinul LIDL, situat pe șoseaua București, adiacent stației Petrom.

Problema mare nu a fost asta, ci faptul că magazinul nu dispune de un generator de curent (grup electrogen) pentru susținerea energiei electrice în sistemul magazinului, în caz de avarie sau de pană de curent – după cum  declara unul dintre salariații marketului.

Astfel că cei care doreau să intre, au format un rând consistent la  ușile de la intrare, uși ce nu s-au mai putut deschide, în timp ce consumatorii care se aflau înăuntru, au devenit captivi marketului.

Așa că cei ce nu au avut carduri ca să plătească la cele câteva aparate ale magazinului, au așteptat minute în șir pentru a reveni curentul pentru a putea plăti la casă.

Se pare că nu este un simplu accident și că lucrul acesta s-a mai întâmplat până acum, de mai multe ori.

Lidl, pentru cei ce nu știu, este un lanț de magazine, de tip discount, fondat în Germania, operat de concernul Lidl Stiftung & Co. KG cu sediul în orașul Neckarsulm.

Patronul  Lidl  este Dieter Schwarz , un miliardar de origine germană, deținător al grupului Schwarz și CEO.

El este totodată Patron al lanțurilor alimentare Lidl și Kaufland,  devenind cel mai bogat om de la el din țară, cu o avere de miliarde de euro, reușind să îi depășească chiar și pe acționarii majoritari ai concernului auto BMW.

Dieter Schwarz, un german în vârstă de 83 de ani,  a preluat compania, de la tatăl său, în anul 1977 și, de atunci, după o serie de investiții inspirate și după ce și-a extins compania de magazine alimentare, a reușit să pătrundă în topul celor mai bogați oameni din lume.

Deci giurgiuvenii nu au decât să aștepte ca Dieter Schwarz, patronul LIDL să își rupă o firimitură din profitul uriaș al lanțului de magazine, pentru a-l înzestra  cu un grup electrogen.

Ca să nu mai aștepte consumatorii, ca fraierii,  pe la ușile marketului, ”du verstehst, Herr Dieter?!”

 Altfel te spunem lui ”nenea ANPC”, ca să te zgârmi bine prin buzunare de o amendă, că tare îți mai bați joc de bieții oameni!

(Cityzen)

 

 

Articolul La Giurgiu, unul din magazinele LIDL, nu are generator de curent! Marketul aparține celui mai bogat om din Germania! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Cu o săptămână în urmă o pană de curent a blocat plățile la casele de încasare din magazinul LIDL, situat pe șoseaua București, adiacent stației Petrom. Problema mare nu a fost asta, ci faptul că magazinul nu dispune de un generator de curent (grup electrogen) pentru susținerea energiei electrice în sistemul magazinului, în caz de […]

Articolul La Giurgiu, unul din magazinele LIDL, nu are generator de curent! Marketul aparține celui mai bogat om din Germania! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/la-giurgiu-unul-din-magazinele-lidl-nu-are-generator-de-curent-marketul-apartine-celui-mai-bogat-om-din-germania/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 26 septembrie 2023 18:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.