Legătura dintre cozile din Vama Giurgiu și un asasinat din Bulgaria

Legătura dintre cozile din Vama Giurgiu și un asasinat din Bulgaria

Finalul minivacanței de Sfânta Maria a fost un adevărat coșmar pentru românii care s-au încumetat să se întoarcă miercuri în țară prin Vama Giurgiu. Aceștia au avut de așteptat și câte cinci ore pentru a trece prin vamă, iar despre acest subiect au realizat un reportaj jurnaliștii de la g4media.ro:

”Românii așteaptă cinci ore în Vama Giurgiu, la întoarcere din Bulgaria, susțin cititorii G4Media care au stat timp de 4 ore și 45 de minute așteptând să intre în țară:

”Am întrebat vameșii români ce se întâmplă și ne-au spus că a fost un atentat cu bombă împotriva unui demnitar de la Sofia și că vor să scaneze fiecare buletin”, a relatat unul dintre cititori.

 

https://youtu.be/gIt5nSeRHBc

 

Cozile se întind pe kilometri, oamenii care se întorc din vacanță sunt furioși, cu atât mai mult cu cât explicațiile oficiale lipsesc sau sunt eronate, explică sursa G4Media care a povestit că, la un moment dat, șoferii au început să claxoneze masiv pentru că nu se mai mișca nicio mașină în coadă.

Spre exemplu, la ora 20:00, când turiștii cu care G4Media a stat de vorbă au reușit să intre în țară după aproape 5 ore de așteptare la graniță, Poliția de Frontieră arăta timpi de așteptare de 140 de minute la Giurgiu și 100 de minute în Vama Veche și Negru Vodă.

Singurul eveniment major din Sofia, de miercuri, care implică un personaj important din Bulgaria este asasinarea unui controversat fost politician și expert în securitate Aleksei Petrov.

Acesta a fost împușcat mortal. O investigație a poliției este în curs de desfășurare, iar la locul crimei este o desfășurare de forțe a autorităților, conform Novinite.com.

 

Finalul minivacanței de Sfânta Maria a fost un adevărat coșmar pentru românii care s-au încumetat să se întoarcă miercuri în


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/legatura-dintre-cozile-din-vama-giurgiu-si-un-asasinat-din-bulgaria/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 18 august 2023 15:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.