Legătura dintre Dorian Popa și o persoană urmărită penal de Poliție! Anunțul făcut chiar de el

Dorian Popa e unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi, însă așa cum se întâmplă de foarte multe ori nici criticile nu au cum să nu apară. El a fost asupru judecat pentru tatuajul pe care și l-a făcut pe picior, iar printre persoanele care i-au transmis cuvinte dure s-a aflat și un bărbat urmărit penal de Poliție, scrie spynews.ro

Fără doar și poate, atunci când vorbim de Dorian Popa știm cu toții că e unul dintre cei mai activi bărbați din showbiz și care face ce face reușește mereu să fie în centrul atenției.

Cântărețul e foarte deschis la provocări și așa s-a întâmplat și atunci când a decis să-și facă un tatuaj pe picior, însă care i-a adus foarte multe critici în mediul online pentru gestul său!

Cântărețul a postat imaginea pe Facebook, iar de aici a mai fost doar un pas până a se porni o întreagă isterie în mediul online cu privire la ”fapta” pe care el a ales să o facă.

Legătura dintre Dorian Popa și o persoană urmărită penal de Poliție! Anunțul făcut chiar de el

Dorian Popa a ales să făcă un vlog pe YouTube unde să răspundă acestor comentarii de hate la adresa sa, însă iată că abia acum a aflat cine este unul dintre cei care l-au criticat dur!

La o simplă căutare, artistul și-a dat seama că unul dintre utilizatorii care l-ai jignit ca la ușa cortului pe Facebook pentru tatuajul făcut pe picior este o persoană urmărită penal pentru contrabandă, așa cum se arată pe site-ul Poliției Române!

Bărbatul trebuie să urmeze o pedeaspă cu închisoarea pentru 3 ani și potrivit Poliției Române, el e un fost recidivist care în trecut a mai stat 5 ani în închisoare pentru trafic de persoane.

Ce semnifică noul tatuaj al lui Dorian Popa

Pentru tatuajul care i-a adus mult hate în online Dorian Popa are și o explicație, iar la Antena Stars a mărturisit ce vrea să înseamne imaginea pe care a ales să o poarte de acum înainte de picior.

„Împlinirea a 4 ani de YouTube și 2 milioane de subscriberi. Atunci am preferat să cuplez evenimentele. Mi-am făcut cele trei date: crearea canalului de Youtube, adopția lui Cheluțu și terminarea casei mult dorite. Este capul lui Cheluțu și un copilaș mic care stă pe un palmier, care reprezintă copilul din mine. Are 20 de cm. A durut puțin pentru că este colorat. A fost nevoie de două ședințe la 2 săptămâni distanță a câte 5 ore pe ședință”, a spus Dorian Popa la Antena Stars.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.