Liga a III-a. Încă un meci greu pentru Dunărea Giurgiu. Deplasare la Pucioasa!

Liga a III-a. Încă un meci greu pentru Dunărea Giurgiu. Deplasare la Pucioasa!

După victoria la limită pe teren propiu, de sâmbăta trecută, cu Dinamo București, Dunărea Giurgiu are un nou meci dificil în campionat. În etapa a 6-a a Ligii a III-a, trupa de la malul Dunării, joacă pe terenul celor de la AS FC Pucioasa, vineri 29 septembrie 2023, de la ora 17.00.

Este un meci important în economia seriei în care sunt cele două echipe. Meciul se anunţă foarte dificil pentru giurgiuveni, care vor avea în faţă echipa de pe locul V, care runda anterioară a evoluat în deplasare, impunându-se sâmbătă, cu 2-1, în faţa celor de la CSO Plopeni.

Un duel inedit! Cam pe-aici poate fi încadrată disputa de vineri după amiază, de pe stadionul din Pucioasa. De ce? Pentru că cele două echipe nu au absolut nimic în comun. Nu s-au mai întalnit în trecut, nici nu au ce împarți în afara gazonului. Singurul link sunt doar cele trei puncte puse în joc.

„Pentru a simplifica lucrurile și să nu mai existe interpretări, obiectivul e limpede: mergem să câștigăm! Suntem pe o pantă ascendentă şi sperăm să o menţinem,  ştim că ne aşteaptă un meci dificil, cu un adversar incomod, dar vom da totul pentru a pleca de la Pucioasa cu toate punctele.Vom trata cu toată seriozitatea meciul ,având în vedere că avem un punct în fața celor de la Pucioasa”, a declarat prof. Mirel Eugen Marin-Director și manager Dunărea Giurgiu.

Dunărea Giurgiu este în acest moment pe locul 4 în Seria 4, cu 9 puncte acumulate, în timp ce adversara de vineri, echipa din Pucioasa, este pe locul 5, cu 8 puncte.

 

Liga 3 – seria 4   

Programul etapei a VI-a:

Vineri, 30 septembrie 2023, ora 17:00

CS Dinamo Bucureşti – Muscelul C-Lung Muscel

AS FC Pucioasa – SCM Dunărea 2020 Giurgiu

Sâmbătă, 30 septembrie 2023, ora 17:00

CSO Tricolorul Breaza – CS Păuleşti

CSM Flacăra Moreni – SC Popeşti-Leordeni

CS Blejoi – CSO Plopeni

Costel Nicolae – foto

(Costel Spînu)

Articolul Liga a III-a. Încă un meci greu pentru Dunărea Giurgiu. Deplasare la Pucioasa! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

După victoria la limită pe teren propiu, de sâmbăta trecută, cu Dinamo București, Dunărea Giurgiu are un nou meci dificil în campionat. În etapa a 6-a a Ligii a III-a, trupa de la malul Dunării, joacă pe terenul celor de la AS FC Pucioasa, vineri 29 septembrie 2023, de la ora 17.00. Este un meci […]

Articolul Liga a III-a. Încă un meci greu pentru Dunărea Giurgiu. Deplasare la Pucioasa! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/liga-a-iii-a-inca-un-meci-greu-pentru-dunarea-giurgiu-deplasare-la-pucioasa/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 28 septembrie 2023 14:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.