Liliana Ciobanu, candidat PUSL pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu: Haideți să facem din Giurgiu un loc mai bun pentru toți!

Liliana Ciobanu, candidat PUSL pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu: Haideți să facem din Giurgiu un loc mai bun pentru toți!

Liliana Ciobanu 1

” Dragi concetățeni din Giurgiu,
Suntem bucuroși să vă anunțăm că astăzi am demarat strângerea de semnături pentru a susține schimbarea pe care o dorim atât de mult în comunitatea noastră.
Ne-a încântat să vedem că un număr semnificativ de oameni au trecut astăzi pragul sediului nostru, dornici să contribuie la transformarea în bine a orașului nostru drag.
De acum înainte, veți găsi întotdeauna pe cineva la sediul nostru din Strada Gării, iar începând de mâine, împreună cu echipa mea vom fi pe teren, dispusi să vă ascultăm și să discutați cu noi despre problemele orașului și despre cum putem să le rezolvăm împreună.
Haideți să facem din Giurgiu un loc mai bun pentru toți!
Vă așteptăm cu drag să vă alăturați acestei mișcări pentru schimbare!”

” Dragi concetățeni din Giurgiu, Suntem bucuroși să vă anunțăm că astăzi am demarat strângerea de semnături pentru a susține schimbarea pe care o dorim atât de mult în comunitatea noastră. Ne-a încântat să vedem că un număr semnificativ de oameni au trecut astăzi pragul sediului nostru, dornici să contribuie la transformarea în bine a […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/liliana-ciobanu-candidat-pusl-pentru-functia-de-primar-al-municipiului-giurgiu-haideti-sa-facem-din-giurgiu-un-loc-mai-bun-pentru-toti/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 25 martie 2024 21:09

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.