LISTA DE PRIORITĂȚI PENTRU ANUL 2021 ÎN VEDEREA REPARTIZĂRII…

Primaria Municipiului Giurgiu

LISTA DE PRIORITĂȚI PENTRU ANUL 2021 ÎN VEDEREA REPARTIZĂRII LOCUINȚELOR SOCIALE A FOST APROBATĂ

În data de 15 februarie a fost semnat procesul verbal pentru întocmirea listei de priorități pentru anul 2021 în vederea repartizării locuințelor sociale, precum și tabelul nominal cu dosarele de locuințe respinse. Astfel, conform regulamentului au fost aprobate criteriile de eligibilitate și ierarhizare pentru obținerea unei locuințe sociale, lista documentelor necesare solicităr…ii unei locuințe sociale și cererea de înscriere.

Comisia socială consituită la nivelul Consiliului Local al Municipiului Giurgiu a analizat 207 dosare, depuse și completate până la data de 31 ianuarie 2021, de către solicitanții de locuințe sociale în condițiile Legii nr.114/1996, privind locuințele, republicată și actualizată.

În urma verificării actelor depuse 142 de dosare au fost complete, îndeplinind criteriile de eligibilitate și ierarhizare pentru obținerea unei locuințe sociale. 65 de dosare au fost respinse, dintre care 53 nu au prezentat actele de eligibilitate, iar 12 dosare au fost respinse deoarece titularii de cerere sau membrii familiilor acestora au deținut sau dețin proprietate.

De asemenea, persoanele care au refuzat o repartiție pentru locuință socială nu vor putea beneficia de o altă repartiție în cursul anului.

Vezi mai multNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.+3

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.